Eylül 24, 2020

Küresel Markaların En Önde Gelen İsimleri NBA ve UFC Gibi Markalar Neden Dapper Labs’ın Flow Blockchain’ini Tercih Ediyor?

Dünyanın en iyi kripto uygulamalarının ardındaki ekip tarafından ortaya konulan Flow; kullanıcı, geliştirici, modüler ve geleceğe yönelik tarzda yapılmış bir blok zinciridir. Bu ağ, milyarlarca sevenine en iyi hizmeti verebilmek adına Dapper Labs ile ortaklık kuran NBA ve UFC gibi önde gelen küresel markaları için dijital koleksiyonlar geliştirmesini sağlıyor. Buradan sonuçla ağın zaten değerlendirildiğini söyleyebiliriz.

Önde Gelen Küresel Markalar Flow Blockchain’e Güveniyor

CryptoKitties ve NBA Top Shot’ın ardındaki yönetim Dapper Labs, bir yıl önce Flow isminde yeni bir blok zinciri ortaya koyacağını söyledi. Flow, dijital varlıkları ve merkezi sayılmayan uygulamaları ana akıma sürüklemek için ortaya çıkarıldı. Ve bugün oluşturulan blockhain’ler gibi ölçek, hız ve güvenlik için üretildi. Dapper Labs, NBA, Warner Music Group, Dr. Seuss, Ubisoft ve UFC dahil olmak üzere dijital koleksiyon çözümleri geliştiren etkileyici ortaklara sahip olmaktadır. Bu yüzden ağın ilk günden itibaren büyük bir yerleşik kullanıcı tabanına sahip olması bekleniyor.

Dünyanın önde gelen markalarının Flow geliştiricileriyle çalışmayı seçmeleri şaşırılacak bir durum değil. Çünkü bu, büyük bir tüketici blockchain deneyimi geliştirme adına kesin kabul görmüş bir sicili olan tek protokol katmanı ekibidir. Flow ekibi, blockchain mimarisine yeni bir yaklaşım gösteren, yıllardır birlikte hareket eden, önde gelen araştırmacılar ve deneyimli üretim mühendislerinden oluşmaktadır. Aynı zamanda 40 milyon dolardan fazla finansmana sahip olan Dapper Labs’taki önemli yatırımcılar arasında Andreessen Horowitz, Union Square Ventures, Venrock, Google Ventures ve Samsung yer alıyor.

Flow ağı, dengeli bir lokal sembol tasarımı ve yeni dağıtım mekaniği tarafından destekleniyor. Flow jetonu, ağ katılımı aracılığıyla ödül kazanma avantajı ile platforma katılım sağlıyor. Flow jetonuna gelen talep, platformdaki etkinliğin yanı sıra, stabilcoinler veya yönetişim jetonları gibi üstüne basılan ikincil jetonlara olan istek ile aracısız artış gösteriyor. Merkeziyetçiliği desteklemek için Dapper Labs’in, CoinList’te bir Flow topluluk belirteci sunacağı bekleniyor.

Geliştiricilerin, Flow’u kendi ihtiyaçları için kolayca benimsemelerine ve böylece eğlence ile gerçek dijital ekonomiyi daha önce hiç keşfedilmemiş biçimde iç içe geçiren zengin bir ekosistemin kapısını açmasına olanak tanıyacak.

Kaynak : Koinfinans.com
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?