Aralık 20, 2022

Binance Coin Sorunlarla Boğuşuyor: Sıradaki Seviye Bu Olabilir!

Binance Coin (BNB), Salı günü 240 dolarlık seviyeyi kaybetse de 248 seviyesine yükselmeyi başardı. Bu düşüşün başlıca sebebi ise Reuters tarafından hazırlanan bir rapor ve yaşanan son gelişmeler. Raporun devamını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

[irp posts=”72133″ ]

Binance cephesinde yaşanan son olaylar sonrası yönetişim token’ı BNB, 278 dolarlık seviyeden 228 dolara kadar geriledi. Yaşanan sert düşüş, toplulukta “LUNA çöküşü tekrar mı edecek?” sorusunu canlandırdı.

Binance CEO’su yaşananların “yanlış yorumlandığını” belirterek yalanladı ve borsanın her türlü olaya dayanabileceğini belirtti. Sonulan güvenceye rağmen, yatırımcılar SEC tarafından açılacak bir davadan korktukları için fonlarını borsadan çekti. 5 milyar doları aşan fon çıkışı, yerel token’a da zarar verdi.

Binance Coin Sırada 190 Dolara Düşecek mi?

Altcoin Sherpa daha önce BNB fiyatının 220 doların altına düşebileceğini tahmin etmişti. Analist, BNB’nin 220 dolarlık direnç seviyelerinde tutunamaması halinde daha da düşebileceğinin altını çizdi.

Binance coin analiz grafiği

“Yüksek zaman dilimi grafiklerine bakacak olursak pek olumlu bir ticaret aralığı görmüyorum. Fiyat destek seviyesine yakın ve piyasada işler biraz karmaşık. BNB tutmaya devam ediyor olsam da 220 doların altına doğru bir kırılma 190 dolarlık seviyeyi tetikler.”

Sonuç olarak Aralık ayında piyasalar iyi bir performans göstermedi. Noel tatili döneminde de yatay seyreden piyasalar beklenen ‘Noel Baba Bitcoin Rallisi’ne dair bir hareket dahi göstermedi. Ayrıca, Nansen Research tarafından yayınlanan yeni bir rapor, kripto para piyasasının yıl sonuna kadar başka bir düşüş yaşayacağını öngördü.

Raporda ayrıca bir durgunluğun 2023 yılında kripto piyasaları için işleri daha da kötüleştirebileceği iddia edildi. Küresel ekonomi baskı altındayken, BNB’nin 220 dolara düşmesi ve ardından 190 dolara inmesi sürpriz olmayacaktır.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak Koinfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Kaynak : Watcher.guru
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?