Şubat 28, 2024

2024 Kripto Boğa Piyasasında Kazanç Olasılığı İçin Takip Edilebilir 10 Kripto

Sorumluluk reddi beyanı: Bu, sponsorlu bir içerik ve basın bültenidir. KoinFinans.com, ilgili şirket tarafından sağlanan bu sayfadaki içeriğin doğruluğunu garanti edemez ve bu sayfada yer alan ürün ve hizmetlerle ilgili doğabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır yatırım kayıp riski bulunmaktadır, okuyucular, herhangi bir işlem yapmadan önce kendi detaylı araştırmalarını yapmalıdırlar.

Kripto topluluğunun sabırsızlıkla beklediği boğa piyasası yavaştan başladığı düşünülüyor. Bitcoin, bayrak taşıyan kripto para birimi, son iki yıldır görülmemiş bir fiyat seviyesi olan 53.000 doların üzerine çıkarak etkileyici bir performans sergileyerek bu iddiaların ipuçlarını verdi. Ayrıca, genel piyasa değeri de 2 trilyon doların üzerinde zirve yaparak bu iddiaları pekiştirdi.

Bu olaylar, 2022 piyasa çöküşünden sonra boğaların kripto piyasalarına geri döndüğünün bir onayı olduğunu gösteriyor. Yatırımcılar, fiyatların beklenen artışından önce önemli kazançlar sağlayacak en iyi kriptoları piyasada zaten araştırıyorlar.

Bu makale, 2024 kripto boğa piyasasında getiriler sağlama ihtimalli 10 kripto para üzerine odaklanacak.

KangaMoon (KANG)

Sponsorlu içerik göndericisine göre KangaMoon (KANG), meme coin topluluğunu bir sonraki dönemine taşımak için inşa edilmiş bir DeFi projesidir. KangaMoon, Social-Fi ve GameFi özelliklerini tek bir ekosistemde birleştirerek, meme severlerin katılımlarına dayalı olarak ücretsiz token kazanmalarını sağlıyor.

Platformun odak noktası, kullanıcıların sürekli olarak katılım göstermeye teşvik edileceği birkaç yarışma yer alacak olan Social-Fi olacak. Haftalık ve aylık yarışmalar olacak ve kazananlar KANG tokenleri ve diğer teşvikler kazanacak. Fakat proje yenidir ve geleceği belirsizdir, herhangi bir işlem yapmadan önce detaylı araştırmanızı yapınız.

KANG tokeni 2024 yılında başarılı olup olmayacağı merak ediliyor.

2024’te piyasaya sürülmesinin ardından, platform yerel tokenine daha fazla kullanım sağlamak ve kullanıcıları etkileşimde tutmak için birçok proje başlatmayı planlıyor. Bu projeler arasında bir NFT pazar yeri, bir metaverse projesi ve kullanıcıların oyun oynayarak ücretsiz token kazanabilecekleri bir play-to-earn oyunu bulunuyor. Borsalar kabul etmezse yatırım kayıp riski taşıyabilir.

Solana (SOL)

Solana (SOL), 2024’te büyük kazançlar elde etmek için yatırım yapılacak en iyi alternatif coinlerin başında geliyor olarak biliniyor. 2022’de satış baskısı ve ağ kesintileri yaşamasının ardından birçok yatırımcı ve hatta üst düzey analistler Solana’dan vazgeçmişti.

Şaşırtıcı bir şekilde, altcoin 2023’ün kara atı oldu ve Aralık ayına kadar %100’den fazla artarak 125 dolarlık bir zirveye ulaştı. Solana’nın büyük rallisi, meme coinlerinden biri olan Bonk’u da zirveye taşıyarak ilk 5 meme coin arasına soktu. Ayrıca, Solana ağı geçen yıl boyunca sayısız hava atışı ve yeni projeler sayesinde büyük bir büyüme gördü.

Sonuç olarak, Solana’nın 2024’te daha fazla büyüme şansı yüksek, analistler mevcut zirvesi olan 260,06 doların üzerine çıkabileceğini öngörüyorlar.

Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC), katman-2 ölçeklendirme çözümü sayesinde kripto boğa piyasası sırasında yükselecek bir sonraki coin. Ağın hızlı işlemleri ve düşük ücretleri, geliştiriciler ve kullanıcılar arasında popüler bir seçim haline getiriyor.

İlginç bir şekilde, yerel tokeni MATIC, 2024’te olağanüstü bir performans sergileyerek izlenmesi gereken en üst düzey alternatif coinlerden biri oldu. Token, 2023’teki zayıf performansından toparlanarak Ekim 2023’ten bu yana fiyatını ikiye katladı.

MATIC Polygon henüz 1 dolarlık bir işareti dolaşıyor olsa da, Polygon 2.0 ile devasa fırsatlar sunabilir.

Ethereum (ETH)

Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum (ETH), 2024’te beklenen kripto boğa piyasası yükselişinde önemli bir rol oynayabilir. Altcoin, iki yıl sonra ilk kez 3.000 dolar işaretinin üzerine çıktı, bu da onu umut verici bir proje olarak gören optimistlerin vizyonunu ateşledi.

Ayrıca, Mayıs ayında Ethereum spot ETF’nin (borsa yatırım fonu) başlatılması, altcoin fiyatını artırabilir. Bu nedenle, bu yıl Ethereum satın almak isteyen bir yatırımcı için çok değerli olabilir.

VeChain (VET)

VeChain (VET), farklı endüstrilerde sürdürülebilir bir ekonomi yaratma girişimleriyle tanınır. Şimdiye kadar, ağı 2024’te birçok ortaklık imzaladı, en son ortaklıklarından biri Boston Consulting Group (BCG) ile oldu.

Ortaklık, tekstil endüstrisinde karbon emisyonlarını azaltmaya yardımcı olmayı amaçlıyor. Sonuç olarak, bu ortaklıklar ve işbirlikleri, VeChain’in yerel tokeni VET’in aylık grafikte %75,4 kazanç göstermesi gibi olumlu etkiler yarattı.

Avalanche (AVAX)

Yerel Avalanche tokeni, 2022’nin başında Solana coinine benzer şekilde boğa işareti vererek iyi bir başlangıç yaptı, yıllık düşük 8,70 dolardan 49,66 dolarlık bir zirveye çıktı. Bu heves, 2024’te daha yüksek getirilerin altında yatan olasılığı ifade ediyor.

Özellikle, Avalanche, Dogecoin, Chainlink ve Tron’u daha önceki pozisyonlarından taşıyarak en büyük 10 piyasa değeri kriptosu arasına girdi.

Shiba Inu (SHIB)

Piyasa değerine göre ikinci en büyük meme coin olan Shiba Inu (SHIB), 2024’te de izlenmeye değer. En son hareketi, arzı azaltmak için SHIB tokenlerinin otomatik yakılmasını test etmesi, büyük kazanç potansiyeli ekliyor.

Ayrıca, platform 2024’te birkaç gelişme başlattı, en sonuncusu Sheboshi NFT’leri oldu, bu da ağdaki piyasa etkinliğinde büyük bir artışa neden oldu.

Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) de kripto sektöründe önemli bir güç. Oracle tabanlı token, 2024’te CCIP hizmeti sayesinde, aralarında bankaların da bulunduğu birçok platform tarafından büyük bir benimseme kazandı.

Ayrıca, ağ gerçek dünya varlıklarını tokenleştirme üzerine çalışıyor, bu da DeFi projesini izlemeye değer kılıyor. Yerel tokeni LINK, piyasadaki en iyi 15 kripto arasında olduğu için, 2024’ün kripto boğa piyasasında büyük kazanç şansları var.

Uniswap (UNI)

DeFi pazarındaki en büyük merkezi olmayan borsa olan Uniswap (UNI) da büyük bir geleceğe sahip. Yalnızca lider DEX olması yeterliyken, Uniswap için bir boğa koşusunu tetikleyebilecek olaylar var.

Ekip tarafından belirtilen yeni bir gelişme, V4’ün bu yılın 3. çeyreğinde muhtemelen çıkacağıdır. V4’ün ana amacı, ağın ve kullanıcılarının karlı geleceğini sağlamaktır. Öncelikle, daha düşük yakıt masraflarından bahsediyoruz.

Ayrıca, ara kaynaklara ve zaman ağırlıklı ortalama piyasa yapıcı (TWAMM) ve dinamik ücretlere erişim sağlayan piyasa yapıcılar, piyasa üzerinde daha fazla otoriteye ve daha yüksek potansiyel gelire sahip olacak. Ancak, diğer taraftan, Uniswap tokeni fiyatları %38,7 ve %79,3 artarak ivme kazanıyor.

Flare (FLR)

Flare (FLR), sadece merkezsizliği sağlamakla kalmayıp tüm kripto dünyasına ek özellikler sunmayı amaçlayan bir projedir. Ripple, Litecoin ve yerel olmayan diğer coinleri, akıllı sözleşmelerde ve dApp’lerde kullanılabilecek köprü varlıkları olarak kullanmayı mümkün kılıyor.

Flare ağı, yakın zamanda 20 milyon blok oluşturulması ve 60 milyon işlem yapıldığı yeni rekorlar kırdığı için çekim merkezi haline geldi. Ağ etkinliklerindeki sürekli artış, tokenin, FLR, fiyatının son 30 günde %117,6 artarak 0,04747 dolara çıkmasına neden oldu.

Token satışlarından elde edilen fonlar, platformun geliştirilmesi için yeniden yatırılacak ve bu, yatırımcılarla anlaşıldı. Bu fonların tahsisi, ekosistem içinde çeşitli sistemlerin güncellenmesine gidecek. Bu, coini daha da tanınır kılarak 2024’te alınacak iyi bir kripto yapar.

KangaMoon tokeni incelemek için tıklayın.

Telegram hesabı için tıklayın.

*Yazı yatırım tavsiyesi değildir! Sponsorlu (reklam) bir içeriktir. Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır yatırım kayıp riski bulunmaktadır, yatırım yapmadan önce detaylı araştırmanızı yapınız!

Sorumluluk reddi beyanı: Bu, sponsorlu bir içerik ve basın bültenidir. KoinFinans.com, ilgili şirket tarafından sağlanan bu sayfadaki içeriğin doğruluğunu garanti edemez ve bu sayfada yer alan ürün ve hizmetlerle ilgili doğabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Kripto para yatırımları yüksek risk içermektedir, okuyucular, herhangi bir işlem yapmadan önce kendi detaylı araştırmalarını yapmalıdırlar.
Kaynak : KangaMoon
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?