Ocak 19, 2020

Binance, Vadeli İşlem Platformuna ChainLink’i Ekledi

Popüler kripto para borsası Binance’in marj ticaret kanadı, yakında yatırımcılara popüler kripto para birimi Chainlink (LINK) üzerinde 75x’e kadar kaldıraç erişimi sunacaklarını açıkladı.

LINK’in platforma eklenmesi, Ethereum Classic , Tezos ve XRP gibi diğer altkoinleri ekledikten sadece birkaç ay sonra geliyor.

Daha küçük altkoinlere marj ticareti kabiliyetlerinin eklenmesi, bunların oynaklığının artmasına neden olma eğilimindedir. Bu da Chainlink’in yakında birkaç hafta ve ay boyunca maruz kaldığı oynaklığın devamının olabileceğini gösterebilir.

Popüler kripto para ticareti platformu, şu anda LINK / USDT için sürekli sözleşmeleri desteklediklerini ve aktif yatırımcıların kripto para birimini 75x’e kadar kaldıraçla ticaret yapmalarına izin verdiklerini açıkladı. Atılan Tweet’in içeriği ise şöyleydi,

“Binance Vadeli İşlemleri @chainlink LINK / USDT 75x Kaldıraç İle Kalıcı Sözleşme Başlatacak.”

LINK’te Oynaklığa Neden Olacak mı?

Marj ticareti uzun süredir aktif yatırımcıların Bitcoin’in oynaklığından faydalanmaları için popüler bir yol olmuştur.

Daha küçük altkoinlere marj ticareti kabiliyetlerinin eklenmesi, fiyat işlemlerinde büyük bir etki yaratabilir. Çünkü tüccarlar pozisyonlarını önemli ölçüde büyütebilir ve böylece kripto para biriminin işlem hacmini artırabilir.

Sadece dün, Binance, Ethereum Classic’e 75x kaldıraç ekleyeceklerini açıkladı. Bu durumla korelasyon içerisinde, son 24 saat boyunca Ethereum Classic, %10’luk devasa fiyat artışı yaşadı.

Chainlink, şu anki duyurunun bir sonucu olarak anormal bir fiyat hareketi görmedi. Ancak kullanıcılar 75x kaldıraç yoluyla büyük miktarda parayla LINK ticareti yapmaya başladığında, işlem hacminde fiyat trendini etkileyen büyük bir artış görebilirler.

Kaynak : Koinfinans.com
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?