Aralık 8, 2022

Meme Coin İşlem Hacmi Aniden %70 Arttı – İşte Olası Nedenler

Shiba Inu ekosisteminin bir parçası olan token BONE’nin işlem hacmi, trader’lar piyasada oluşan son fiyat hareketinden yararlanmak için acele ederken 8 Aralık’ta aniden yaklaşık %70 arttı.

Etkileyici bir fiyat artışıyla geçen günlerin ardından boğalar, 5 Aralık’ta BONE’nin 0.987 dolara ulaşmasıyla bir miktar nefes aldı. Meme coin fiyatı, kripto piyasasındaki genel düşüşlerle birlikte değer kaybetti. Üç günlük kayıpların ardından BONE, alıcıların ortaya çıktığı ve kripto para biriminin hafifçe toparlandığı 0.81 dolarlık bir desteğe dokundu. BONE, gün içi yüksek seviyesi olan 0.864 dolara yükselirken günlük grafikte yeşil bir mum oluşturdu. Bu seviyenin aynı zamanda boğaların bir engelle karşılaştığı günlük MA 50’ye tekabül ettiğini belirtmekte fayda var. Basın zamanında Yayınlandığı sırada BONE, son 24 saatte %1.21 artışla 0849 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Öte yandan yıl sona ererken, Shiba Inu ekosisteminin yılın başlarında başlattığı gelişmeleri tamamlamak için çeşitli faaliyetler yürüttüğü görülüyor.

Meme coin BONE yakım oranında artış.

Shiba Inu’nun metaverse hesabı meme coin topluluğunu harekete geçiren bir duyuru paylaştı. Şirket, topluluğu 8 Aralık’ta Ryo Plaza’nın şömine başındaki sohbetine davet etti, duyuruda, bir şanslı katılımcıya ücretsiz bir SHIB: The Metaverse Silver Fur Land veirleceği söylendi.

Shib geliştiricisi “Trophias” ise şifreli bir tweet yayınladı.

“Küçük Salı güncellemesi: V1 Tasarımı tamamlandı; içeriğin sonlandırılması devam ediyor – İçerik akışına yardımcı olmak için lansman aşamalı olacak.”  

Koinfinans.com olarak bildirdiğimiz üzere, bunların yanında balinaların son dakikada Shiba Inu ekosistem token’larını biriktirdiği de görülüyor. WhaleStats verilerine göre meme coin SHIB, en büyük ETH balinaları için satın alınan ilk 10 varlık arasında yer alıyor ve aynı şekilde ilk 100 ETH balinası için en büyük yatırımı konumunu yeniden kazandı.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak Koinfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Kaynak : U Today
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?