Temmuz 16, 2022

Analist Altı Coin’i Paylaştı: “Bu Seviyelerde Satıyorum!”

Kripto dünyasının popüler isimlerinden birisi olan Altcoin Sherpa, piyasaların haftayı iyi bir şekilde kapatmaya çalıştığı bugünlerde altı kripto paranın fiyat grafiğini yakından inceledi.

Analist, hem kısa vadeli yüksek hem de düşükleri belirlemek için dört saatlik mumlarda Bitcoin (BTC) için 200 günlük üstel hareketli ortalamaya (EMA) inceleyerek analizlerine başlıyor. Analiste göre Bitcoin fiyatında kısa vadeli bir aralık oluşmasına rağmen, ayı piyasasının henüz bizlere dip fiyatı göstermediğini belirtti.

“Bence aralığın zirvesinin şu an 21.600 dolar ile 22.000 dolar olması oldukça mantıklı. Bunun bir makro dip yarattığın hala şüpheliyim ama önemli bir olay olduğundan eminim. Dört saatlik 200 EMA’nın üzerinde kâr almayı düşünüyorum.”

Bitcoin

Ethereum Fiyatına Dikkat!

Listenin devamında önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum yer alıyor. Altcoin Sherpa, bir sonraki büyük ralliden önce ETH fiyatının 850 dolarlık seviyeye doğru bir düzeltme yapabileceğin konusunda uyardı. Analist, 1.013 ila 1.283 dolar arasında bir fiyat dalgalanma bölgesi oluşturmak için 200 günlük EMA metriğini tekrar kullanıyor.

“ETH dört saatlik 200 EMA’da direncine ulaşmak üzere ve bu seviyenin ardından geri dönmeye başlayacak. Bir yükseliş hareketini tekrardan görene kadar 850 dolarlık seviyeye doğru bir düzeltme görebiliriz. Henüz bir dip gördüğümüze inanmıyorum.”

Ethereum

Koinfinans.com olarak bildirdiğimiz üzere, kurumsal düzeyde blok zinciri platformu Fantom (FTM) konusundaki görüşlerini de paylaşan Altcoin Sherpa, büyük bir umudu olmadığını ancak FTM’nin en azından mevcut ticaret aralığının orta noktasına ulaşabileceğini düşünüyor.

“Açıkçası Fantom’a bir süredir hiç bakmadım, yine de fiyatın 0,32 dolara kadar yükselmesi beni hiç şaşırtmaz. Her şeye rağmen genel tablonun düşüş olduğunu düşünüyorum.”

Solana Bu Seviyeye Ulaşırsa Hepsini Satarım

Analistin radarında diğer bir altcoin Ethereum rakibi Solana (SOL) olan analist, fiyatın 42 dolara kadar çıkması halinde pozisyonlarını tamamen satacağını belirtti.

“Fiyat 34 dolar civarındayken satın aldım, şu an paramın 3’te 1’i dışarda ancak fiyatın 42 dolara kadar yükselmesi paramı tamamen kurtaracaktır ve ben de o zaman satacağım.”

Solana altcoin

Zincirler arası birlikte çalışabilirlik protokolü Polkadot‘a da yakından bakan analist, DOT’un Nisan ayından bu yana istikrarlı bir şekilde aşağı doğru baskı yapmasına rağmen dibin hala gelmediğini düşünüyor.

“Bunun henüz bir birikim olduğunu düşünmüyor olsam da anlık olarak bunu takip etmek pek de kolay değil. Bu durum devam ederse dip fiyatın geldiğini söyleyebilirim ve fiyat hedefim 5 dolarda yer alıyor.”

Polkadot Altcoins

Listenin sonunda yer alan altcoin ise AAVE oldu. Analist, herhangi bir ralli gerçekleşmeden önce önemli bir düşüş beklediğini belirtti.

“Düşük zaman dilimlerini kullanarak trader yapıyorsanız, EMA kümesinin 70 doların ortalarında (75 dolar) iyi bir giriş olabileceğini düşünüyorum. Dört saatlik grafik yükselişte görünüyor, ancak bir günlük/daha yüksek zaman dilimlerinde hala oldukça düşüş olduğunu unutmayın. Eğer oraya varırsak muhtemelen 100 dolarlık bir bölgeye doğru düşüş olabilir.”

AAVE

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak Koinfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Kaynak : The Daily Hodl
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?