Mart 22, 2022

Dev Moda Markası Bvlgari’nin Tercihi Bu Popüler Altcoin Oldu!

  • İtalyan lüks giyim ve mücevher markası Bulgari (Bvlgari), NFT koleksiyonunu Polygon’un (MATIC) blok zincirinde başlattı.

Polygon blok zincirinin oyun kolu olan Polygon Studios tarafından paylaşıldığı üzere, İtalyan lüks ürün markası Bulgari, NFT koleksiyonunu Polygon (MATIC) blok zincirinde piyasaya sürdü. Dünyanın en ince mekanik saati olduğu söylenen en yeni Octo Finissimo Ultra saatinden ilham alan Octo Finissimo Ultra NFT’yi yayınladı. 137 yaşındaki İtalyan lüks markası ayrıca BVLGARI Singularity NFT’sini de piyasaya sürdü.

İkonik Octo koleksiyonunun 10. yıldönümünü kutlamak için tam zamanında piyasaya sürülen Octo Finissimo Ultra saat, sekiz patent başvurusuna sahiptir, kilit çarkına kazanmış Metaverse’e bağlanan bir QR koduna sahiptir ve  özel NFT sanat eseri ile birlikte satılmaktadır.

Bulgari’ye göre Octo Finissimo Dünya Rekoru serisinin son parçası olan Octo Finissimo Ultra’dan sadece 10 adet üretilecek. Bu parçanın NFT alanına gitmesi aynı zamanda, NFT  mekanik dünya ile dijital evrenin dinamik bağlantısına da işaret ediyor.

Lüks markaların NFT’lere olan ilgisi büyüyor

Son zamanlarda birçok küresel marka birbiri ardına sanal aleme giriş yapmaya devam ediyor. NFT’ler, birçok lüks alıcının sosyal statüsünü sergilemenin en yeni yolu olarak görülüyor. Yüksek moda alanında, ayrıcalık son derece değerli ve NFT’ler de alıcılara tam olarak bunu sağlıyor.

KoinFinans tarafından daha önce bildirildiği üzere; UNXD ile iş birliği içinde DGFamily NFT topluluğunun başlatmasının ardından Dolce & Gabbana, yakın zamanda NFT evrenini Polygon blok zincirinde genişletti. Bu şekilde koleksiyonerler, Metaverse ve ötesinde modayı deneyimleme yolculuğunda İtalyan markasına katılabilecekler. Bu hamle, hem dijital hem de fiziksel çalışmaları içeren dünyanın ilk lüks NFT koleksiyonu olan Collezione Genesi’nin başarılı çıkışından sonra gelmişti.

Dolce & Gabbana’nın Eylül 2021’de piyasaya sürülen ilk non-fungible token (NFT) koleksiyonu olan Collezione Genesi, tarihi bir başarıydı. Moda tasarımcılarının koleksiyonuna, Polygon ağı üzerine kurulmuş lüks bir pazar yeri olan UNXD ev sahipliği yaptı.

Birinci sınıf güzellik ürünü markaları arasında en çok konuşulan isimlerinden biri olan Estée Lauder, geçtiğimiz günlerde Into the Metaverse’i piyasaya sürdü. Decentraland’ın Metaverse Moda Haftası’nın tek güzellik markası ortağı olarak ilk NFT’sini piyasaya sürecek olan Estée Lauder, bu NFT için kurtarıcı ürünü Advanced Night Repair’dan ilham aldı. Moda etkinliği sırasında kozmetik devinin 10.000’e kadar ürünü katılımcılarına ücretsiz olarak dağıtması bekleniyor.

CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte yüzde yaklaşık yüzde 3’lük bir yükseliş yaşayan MATIC, yazım sırasında 1,52 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Fiyat hareketlerini buradan kontrol edebilirsiniz.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak KoinFinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Kaynak : Utoday
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?