Ocak 13, 2022

60 Milyarlık Alım: Popüler Balina Bu Meme Coin’i Silip Süpürdü!

Kripto topluluğunda popüler olan bir Shiba Inu balinası, 1.9 milyon dolarlık şaşırtıcı bir miktar ödeyerek 58.9 milyar SHIB token satın aldı. ‘Light’ olarak bilinen balina, SHIB topluluğunda oldukça iyi bilinir ve WhaleStats’ın en büyük ETH balinaları listesinde ise 3. sırada yer alır. Takma adı toplulukta bilinmesine rağmen, balinanın kimliği gizemini korumaya devam ediyor.

“Light Wallet” balinası, Ağustos 2021’den beri sürekli olarak portföyüne SHIB eklemeye devam ediyor. Balina, 1.2 milyar dolar değerinde SHIB’e sahip ve meme-token yüzde 34,18’lük hakimiyet ile yatırımcının portföyün büyük bir kısmını oluşturuyor.

Bu büyük işlem ilk olarak, “WhaleStats’ta üçüncü sırada yer alan ETH balinası ‘Light’ 58.900.000.000 Shib (1.906.592 USD) satın aldı” tweetini atan WhaleStats tarafından duyuruldu, tweet işlemin bağlantısını da içeriyordu.

Shiba Inu’ya ek olarak, ‘Light’ adlı dev balina, diğer bazı küçük pozisyonlarının yanı sıra elinde çoğunlukla Ethereum (ETH), Polygon (MATIC), CRO, Decentraland (MANA), ENJ Token de bulunduruyor.

Shiba Inu’daki balina aktivitesi, en iyi 1000 ETH zengini listesinin bir SHIB satın alma çılgınlığına girmesiyle Haziran 2021’den itibaren arttı. Neredeyse iki günde bir, bir balinanın büyük miktarlarda SHIB satın aldığına dair haberler geliyordu.

Light ve Gimli adlı balinalar, bu çılgınlığa giren Shiba Inu balina topluluğundaki en popüler iki isim olarak biliniyor. Her iki balina da son yedi aydan beri çantalar dolusu meme token satın almayı asla bırakmadı.

Bu büyük topluluk ve balina desteğine rağmen yatırımcıların en çok beklediği olay hala gerçekleşmedi ve Robinhood; SHIB’i platforma eklediğini hala doğrulamadı. Bununla da kalmayan platform olası listelemeyle ilgili gelişmeler konusunda da ağzını sıkı tutmaya devam ediyor.

Robinhood listelemeyle ilgili net bir şey söylemese de Robinhood CFO’su Jason Warnick, şirketin Shiba Inu’yu listelemek için topluluğun gerçekleştirdiği çok sayıda talebin farkında olduklarını ve kullanıcıların isteklerini her zaman değerlendirdiklerini söyledi ve şirketin yeni listelemelere atlamadan önce daha fazla düzenleyici netliğe ihtiyacı olduğunu açıkladı.

Yayınlandığı tarihte, gün içinde etrafında dönen olumlu haberler sonucu iki haneli yüzdelik oranlarla yükselen Shiba Inu, bu momentumu kaybetmiş gibi görünüyor. Yazım sırasında 0,000030 dolarda bulunan meme coin 24 saatlik günlük ticarette yaklaşık yüzde 6 düşüşte işlem görüyor. Ancak genel olarak token bullish/yükseliş eğilimi sergiliyor ve Robinhood listelemeyi onayladığı takdirde, fiyatın ileriye doğru dev bir adım atması bekleniyor.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak Koinfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Kaynak : Koinfinans.com
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?