Ocak 9, 2022

Grayscale CEO’su 2022’de İzlenmesi Gereken Kripto Trendlerini Açıkladı

Grayscale Investments’ın CEO’su Michael Sonnenshein,izlenmesi gereken 2022 kripto trendlerini açıkladı.

Sonnenshein, yatırımcılara yazdığı yeni bir mektupta, dijital ekonominin hala erken aşamalarında olduğuna inandığını belirtti. CEO, yatırımcıların yeni yılda kriptonun altyapı gelişimini izlemesinin önemli olduğunu düşünüyor.

“Kripto ekonomisi ve mevcut finansal piyasalar giderek daha fazla iç içe geçtikçe, bunların en çekici uzun vadeli yatırım fırsatlarından bazılarını sağlaması muhtemeldir ve Grayscale, bu ekosistemin omurgasını oluşturan protokollere sorunsuz, erken erişim belirleme ve sağlamaya lazer odaklı durumdadır.”

Sonnenshein ayrıca, yeni kripto protokollerinin çoğalmasıyla sıralama yapmanın zor olduğunu da ekledi.

“2013’ten beri yaptığımız gibi, hem belirli token’lara hem de daha çeşitli ve tematik fonlara odaklanan tekliflerimizi buna göre genişletmeye ve en cazip fırsatları belirlemeye devam edeceğiz.”

Grayscale yöneticisi, Web3’ün bu yıl boyunca heyecan verici yatırım fırsatları sunduğunu söylediği “güçlendirilmiş ana akım keşif ve benimseme” göreceğini tahmin ediyor. Ayrıca, NFT’lerin de 2022’de gelişmeye devam edeceğine inanıyor.

“Fiziksel ve dijital dünyaların, özellikle özgünlük, köken, sahiplik ve daha fazlası gibi konular etrafında ve moda, müzik, oyun, emlak ve biletleme gibi sektörlerde daha da fazla harmanlanmasını görmeyi bekliyoruz” (CEO burada social tokens adı verilen sosyal token’lara da atıf yapmış gibi görünüyor).

Sonnenshein, düzenleyicilerin ve politika yapıcıların şu anda kripto varlıklar ile her zamankinden daha fazla meşgul olduğu sonucuna varıyor.

“Bu, konuşmanın, uygun düzenleyici çerçevelerle sağlandığında bu yeni teknolojilerin nasıl gelişebileceğine, kripto şirketlerini Amerika Birleşik Devletleri’nde tutmasına ve kripto düzenlemesi için küresel bir standart belirlemesine olanak sağlıyor.”

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak Koinfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Kaynak : daily hodl
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?