Ocak 7, 2022

Ekonomist Alex Kruger, Piyasa Çöküşü Sırasında Odaklandığı İki Altcoin’i Paylaştı

Ekonomist ve tüccar Alex Kruger, kripto yatırımcılarını, piyasa düşüş eğilimindeyken Ethereum (ETH) rakipleri gibi belirli kripto varlıklarına odaklanmaya çağırdı.

100.000’den fazla takipçili Twitter hesabında görüşlerini paylaşan ekonomist, Cosmos (ATOM) ve Fantom (FTM) gibi Ethereum alternatifi kripto varlıkların dikkat çekme sıralarının geldiğini düşündüğünü belirtti.

Fantom’ın yerel token’ı olan FTM, son 365 gün içinde %13.000’den fazla yükselmeyi başardı. Fantom akıllı sözleşmeler özellikli bir blok zinciri ağı olarak ön plana çıkıyor. Cosmos, merkeziyetsiz bir şekilde iletişim kurabilen paralel blok zincirlerinden oluşan bir ekosistem olarak ön plana çıkıyor.

Tüccar ayrıca, Ocak ayı hissiyatının yaklaşmakta olan istihdam ve enflasyon istatistiklerine bağlı olacağını düşündüğünü belirtti.

“ATOM ve FTM gibi birkaç isme odaklanmanızı öneririm. Ocak ayında neler olacağı açıklanan istatistiklere bağlı durumda bu nedenle ‘boğa görünümünde’ ısrarcı olmayacağım. Cuma günü güçlü maaş bordroları ve Çarşamba günü beklenenden yüksek enflasyon görürsek, piyasalar paniğe kapılır.”

Kruger, “Ocak ayı için yükseliş tahmin” etmemesine rağmen, fonlama oranı “daha az negatif olduğunda” “tekrar ziyaret edeceğini” söyledi.

Fonlama oranı, spot fiyatların kalıcı vadeli işlem sözleşmesi fiyatına mümkün olduğunca yakın olmasını sağlamak için kripto tüccarlarının birbirleri arasında yaptıkları periyodik bir ödemedir. Sıfırın üzerinde bir fonlama oranı yükseliş eğilimini gösterirken, sıfırın altında bir fonlama oranı düşüş eğilimini gösterir.

Ekonomist ayrıca kripto piyasalarında tam bir ayrışmanın olası olmadığını düşünüyor. Ayrışmalar, Bitcoin (BTC) ve diğer ilişkili kripto varlıklarının getirileri beklentilerle uyumlu hareket etmeyi bıraktığında meydana gelir.

“Yalnızca BTC düz olduğunda veya bazen bir varlık düşüşte sert satın alındığında geçici olarak ayrılmayı görebiliriz. Kripto içi korelasyonlar çok yüksektir ve uzun süre böyle kalacaktır. Tam ayrıştırma fikri, “şişman zenginlerin” boş zamanlarında eğlendirmekten hoşlandıkları bir seraptır.”

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak Koinfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Kaynak : The Daily Hodl
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?