Haziran 5, 2023

Kripto Araştırma Raporuna Göre Bu Altcoin Fiyatı Gelecekte Adeta Patlayacak!

Mayıs ayında, ortalama işlem ücreti Ethereum blok zincirinde yeni yılın en yüksek seviyelerine çıktı. Durum önemli ölçüde sakinleşti. Ancak, rakam ortalamanın üzerinde seyretmeye devam ediyor.

Kullanıcılar tarafından ödenen ücretler tipik olarak ağ kullanımı için bir vekil görevi görür. Piyasa koşulları durgun olmaya devam etse de, kullanıcılar Ethereum ağını terk etmedi. Blok zincirinde günlük olarak 100 binin üzerinde işlem sürekli olarak gerçekleşmektedir. Aslında, hem yeni hem de mevcut kullanıcıların katılımı geçtiğimiz hafta sırasıyla %58 ve %17 oranında arttı.

Öte yandan token’ın fiyatı ise çok dar bir aralıkta seyretti. Fiyat düşüş kaydetse de genel olarak eğilim çok kötü durumda değil ve belirli bir taban yaratmaya çalışıyor.

ethereum haber

Makro beklenti yönününde yorum yapılacak olursa işlerin hala çok iyi olduğunu söylemek mümkün. Ethereum ağı ve token’ı kullanım alanlarını arttırmaya devam ediyor. Bugün ağ yalnızca bir DeFi merkezi olarak hizmet vermekle kalmıyor, aynı zamanda NFT’ler için de en iyi blok zinciri konumunda. Tüm bunlar, diğer arz yönlü, yakma ve yükseltme temelleriyle birlikte, ETH’nin muazzam makro yükselişi için güçlü bir durum oluşturuyor. Yakın tarihli bir VanEck araştırma raporuna göre, kripto piyasasının önde gelen altcoin’i Ethereum fiyatı 2030 yılına kadar 11,800 dolara kadar yükselebilir. Küresel yatırım yöneticisinin raporunda, varsayımlar ve hesaplamalar ayrıntılı olarak ele alınıyor.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

Kaynak : Koinfinans.com
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?