Şubat 28, 2023

Analist Bitcoin’den Umutlu: İşte Yükselişi Tetikleyecek Gelişme!

Yakından takip edilen bir kripto stratejisti, Bitcoin fiyatının güncel görünümü değerlendirdi. Analiste göre kritik bir gelişme sıradaki Bitcoin (BTC) rallisini tetikleyebilir.

Kripto piyasasının yakından takip ettiği analist Michaël van de Poppe, dünkü rallide 23.800 dolardaki direnci geri kazanamayan Bitcoin’in (BTC) muhtemelen 23.000 doların altına düşeceğini söyledi. Van de Poppe, Bitcoin’in bu potansiyel geri çekilmesinin ardından 23.000 dolardan desteği geri kazanmayı başarması durumunda 25.000 dolara kadar çıkacağını tahmin ediyor.

“Şu anda Bitcoin için takip ettiğim senaryo. Kritik 23.800 dolar seviyesinde gelecek red, desteği yeniden test edeceğimizi gösterir. Bu gerçekleşirse ve biz [23.000 doları] geri alırsak, 25.000 dolar testi kaçınılmaz olur ve long pozisyonlar tetiklenir.”

Basın zamanında Bitcoin 23.477 dolardan işlem görüyor.

Van de Poppe, BTC için kısa vadede bir geri dönüş beklemesine rağmen, kripto pazarlarının uzun vadeli potansiyeli konusunda iyimserliğini koruyor. Tüm dijital varlıkların toplam piyasa değerini de inceleyen analist, kripto para biriminin bir sonraki yükselişten önce konsolide olduğuna inanıyor.

“Kripto için toplam piyasa değeri hala net bir tablo sunuyor.

2017’deki tüm zamanların en yüksek seviyesini yeniden test etti.

Çift dip formasyonunda tekrar testi.

Haftalık pozitif ayrışma, şimdiye kadar ilk kez yaşandı.

200 haftalık hareketli ortalamanın üzerine çıktı ve desteği korudu.

Muhtemelen yukarıya çıkmadan önce bir haftalık daha konsolidasyon.”

Ayrıca, pazarın önümüzdeki aylarda toparlanacağı beklentisiyle kripto varlıkları biriktirdiğini söylüyor.

“Basitçe, geçen yıl piyasalarda önemli miktarda içsel şok yaşadığımız için kriptonun bu yılın 2. çeyreğinde ralliye devam etmesi için hala yer var. (…) Long pozisyonlar oluşturuyorum ve sabırla dipten satın alıyorum.”

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

Kaynak : the daily hodl
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?