Haziran 10, 2022

Dövüş Organizasyonu UFC Ortaklık İçin Bu Altcoin’i Seçti: Fiyat Harekete Geçti!

  • Dünyanın önde gelen karma dövüş sanatları organizasyonu UFC ve önde gelen küresel sürdürülebilirlik odaklı blockchain VeChain (VET), bugün her iki marka için de dönüm noktası olan, türünün ilk örneği uzun vadeli bir ortaklık duyurdu.

VeChain, UFC’nin ilk resmi katman-1 blockchain ortağı olacak ve bu iş birliği blok zinciri platformuna, yayın özellikleri, sosyal kanallar ve arena içi tanıtım dahil olmak üzere canlı etkinliklerden UFC‘nin popüler dijital platformu aracılığıyla dağıtılan orijinal içeriğe kadar önemli UFC varlıklarına benzeri görülmemiş bir entegrasyon düzeyi sağlayacak. Platform ayrıca resmi UFC sporcu sıralaması haklarına sahip olacak ve 10 etkinliklik Dana White Contender Series’de ve UFC’nin Octagon‘unda (ring) markalı bir varlığa sahip olacak.

UFC’nin geniş kapsamlı küresel ayak izi sayesinde VeChain, UFC yayınlarını alan 175 ülkede tahmini 900 milyon TV hanesinde anlamlı bir marka görünürlüğüne sahip olacak.

Sports Business Journal kaynaklarına göre, anlaşma minimum beş yıllık bir anlaşma süresi ile yaklaşık 100 milyon dolar değerinde olacak. Bu ortaklık, UFC’nin ilk kripto merkezli hareketi değil. Nisan ayında Crypto.com, UFC sporcularına Bitcoin (BTC) bonusları ödeyeceğini duyurmuştu.

Taraflar, UFC yetenekleri ve sporcularını içeren bir dizi orijinal içerik üzerinde iş birliği yapacak ve yıllık bir Marka Elçisi fonu, UFC sporcularına ücretli pazarlama fırsatları sunacak.

VeChain

Halka açık hale gelen ve farklı tedarik zincirlerinde ve otomotiv sektörü, ilaç ve enerji, özellikle karbon yönetimini içeren alanlarda kullanılan özel bir ağ olarak yola çıkan VeChain, tedarik zinciri yönetimi ve iş süreçleri gibi gerçek kelime blok zinciri uygulamalarında uzmanlaşmış bir blok zinciri platformudur.

Lüksemburg, Japonya, Çin, Singapur, Fransa, İtalya, İrlanda, San Marino ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki uluslararası ofisleri ile gerçek dünya blok zinciri uygulamalarının öncüsü olan ve hükümetler tarafından da kullanılan platformun önceki ortaklıkları arasında ise Walmart, Bayer ve BMW Group gibi büyük isimler bulunuyor.

vechain
Kaynak: vechain.org

Önemli ortaklık konusunda konuşan UFC’nin küresel ortaklıklardan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Paul Asencio, anlaşmanın duyurusunda şunları söyledi:

“VeChain, blok zinciri teknolojisinde dünya çapında tanınan bir liderdir ve onları UFC’nin Resmi Pazarlama Ortağı olarak ağırlamaktan daha mutlu olamazdık. VeChain’in kamu ve özel sektörün karbon nötr hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için gerçek dünya blok zinciri uygulamalarını kullanma konusundaki uzmanlığı, desteklemekten gurur duyduğumuz bir çabadır. Blockchain teknolojisinin gelecek nesiller için çevremizi korumak için kullanılabileceğine dair olumlu bir mesaj vermek için UFC’nin dünya çapındaki popülaritesinden yararlanmak için VeChain ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

Haber sonrası yüzde 10’luk bir artış yaşayan VeChain, son 24 saat içerisinde yaklaşık yüzde 5’lik bir düşüşle yazım sırasında 0.030 dolardan işlem görüyor.

Fiyat hareketlerini buradan kontrol edebilirsiniz.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak KoinFinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz

Kaynak : ufc, coindesk
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?