Nisan 4, 2022

Bu Meme Coin’den 17 Katrilyonluk Yakım: Trend Coin Kritik Gelişmeyi Duyurdu!

  • 2022 yılında toplam 17 katrilyonluk token yakımı gerçekleştiren popüler meme kripto para birimi Baby Doge Coin, 10 milyon doların üzerinde değeri bulunan 3.2 katrilyon BABYDOGE’u daha sonsuza kadar dolaşımdan kaldırdı.

Resmi Twitter hesabı aracılığıyla en son gerçekleşen büyük yakımın detaylarını paylaşan Baby Doge ekibi, 10 milyon ABD Dolarının üzerinde değere sahip 3.2 katrilyon token daha yaktıklarını bildirdi.

Bu devasa yakım, Baby Doge’un bugüne kadar gerçekleştirdiği ilk büyük yakım değil; 2022’nin başlangıcından bu yana, Baby Doge her ay katrilyonlarca token’ı dolaşımdan kaldırıyor.

Daha önce Baby Doge Coin, Ocak ayında 11.50 milyon dolar değerinde 5 katrilyon token, Şubat ayında 20 milyon dolar değerinde 4.8 katrilyon token ve Mart ayında ise 12.80 milyon doların üzerinde değeri bulunan 4 katrilyon BABYDOGE yakımı gerçekleştirmişti.

Bu, en son yakım da dahil olmak üzere, BabyDoge’un sadece dört ayda ölü cüzdana 54.3 milyon dolardan fazla bir değere sahip 17 katrilyon BABYDOGE gönderdiği anlamına geliyor. CoinGecko tarafından sağlanan verilere göre, BabyDoge’un mevcut dolaşımdaki arzı 159.278.394.658.793.747(159.27 katrilyon) seviyesinde bulunuyor.

Baby Doge NFT’leri

BabyDoge ekibi, Aylık Yakım Etkinliklerinin ardından ilk NFT’lerinin lansman tarihini açıklayarak topluluğu şaşırttı. Ekip, ilk NFT’lerinin 20 Nisan 2022’de basılmaya hazır olacağını belirtti. Ekip ayrıca NFT web sitesi BabyDogeNFT.com‘un resmi URL’sini de paylaştı.

Baby Doge Coin, Twitter’da Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu’dan (SHIB) sonra üçüncü en popüler köpek temalı kripto para birimidir. BabyDoge’un 1,1 milyon takipçisi varken, DOGE’nin 3,1 milyonun üzerinde takipçisi bulunuyor. Son zamanların en popüler meme coin’i SHIB’i ise 3 milyon kişi takip ediyor.

Baby Doge, holder’lar açısından da tüm popüler köpek temalı kripto para birimlerinden daha fazla yatırımcıya sahip ve listede ilk sırada bulunuyor. BscScan’dan alınan verileregöre BabyDoge’i 1.491.960 benzersiz cüzdan adresi elinde tutarken Shiba Inu, Etherscan.io’ya göre yalnızca 1.130.928 yatırımcıya sahip.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak Koinfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Kaynak : thecryptobasic
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?