Mart 26, 2022

Dev Kripto Borsası Bu 12 Altcoin’e Destek Ekledi!

Önde gelen ABD merkezli kripto borsası Coinbase, Coinbase, bir düzine altcoin’e saklama (custodial) hizmetleri sunarak kripto sektöründeki dijital varlığını genişletmeye devam ediyor.

Coinbase, yakın zamanda yayınladıkları bir çift tweet’te Coinbase Custody Tröst’ünün bir parçası olan 150’den fazla varlığın bulunduğu büyüyen kripto para birimi listesine 12 yeni sanal varlık eklediğini söyledi.

Coinbase Custody nedir?

Coinbase Custody, büyük fonları olan kurumsal yatırımcılar için bir saklama hizmetidir. Bitcoin ve Ethereum gibi dijital para birimleriyle ticaret yapmak isteyen kurumlar ve şirketler için finansal kontroller sağlamak üzere tasarlanmıştır. New York Eyaletinde kiralanmıştır ve müşterilere büyük miktarda kripto para depolamak için oldukça güvenli bir yol sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Coinbase Custody, özel anahtarların korunmasını, müşterilere kolay çevrim içi müşteri erişimiyle dengeleyerek müşterilerin kripto ağlarına hem güvenli hem de aktif olarak katılmalarını sağlar. Saklama hizmetleri, desteklenen kripto varlıklarının bir saklama hesabına yatırılması ve çekilmesinin yanı sıra staking hizmetlerini içerir.

Coinbase bu 12 kripto para birimini ekledi

Celsius Network (CEL)

Coinbase’e eklenen ilk kripto para birimi, kullanıcıların yatırılan kripto varlıklarından faiz almasını sağlayan merkezi olmayan bir finans (DeFi) ağı olan kripto kredi platformu Celsius Network (CEL) oldu. CEL, yazı yazarken 3,28 dolardan el değiştiriyor.

Cronos (CRO) ve Holochain (HOT)

Altcoin paketindeki kripto para birimlerinde sırada, Ethereum tabanlı kripto para birimi Singapur merkezli kripto değişim platformu Crypto.com’un yerel varlığı olan Cronos (CRO) ve onun ardından merkezi olmayan uygulama geliştirme platformu Holochain (HOT) platforma eklendi.

CRO ve HOT yazım sırasında sırasıyla 0,45 dolar ve 0,005 dolardan işlem görüyor.

Magic Internet Money (MIM) ve Maple (MPL)

Bu kripto para birimleri, Abracadabra.money merkezi olmayan borç verme platformunun dolara sabitlenmiş sabit parası Magic Internet Money (MIM) ve Ethereum tabanlı kurumsal kredi piyasası olan Maple (MPL) takip ediyor.

MIM yatay olarak 0,97 dolardan işlem görürken, MPL ise gün içinde yüzde 10 arttı ve yazım sırasında ise 44.81 dolardan işlem görüyor.

ParaSwap (PSP) ve Binance USD (BUSD)

Coinbase Custody platformuna eklenen coin’ler arasında ayrıca, çok zincirli merkezi olmayan bir borsa ağı olan Ethereum tabanlı (ETH) token ParaSwap (PSP) ve kripto borsa platformu Binance tarafından çıkarılan bir stabilcoin olan Binance USD (BUSD) yer alıyor. PSP, gün içinde yüzde 13’lük keskin bir düşüşle 0,12 dolardan işlem görüyor.

Nexo (NEXO) ve Polkastarter (POLS)

Dev platformda yerini alan dijital varlıklar arasında sırada, kripto lending platformu Nexo (NEXO) ve Polkadot tabanlı merkezi olmayan zincirler arası fon toplama protokolü Polkastarter (POLS) bulunuyorç NEXO ve POLS sırasıyla 2,29 dolar ve 1,42 dolardan işlem görüyor.

YOUcash (YOUC) ve Moss Carbon Credit (MCO2)

NEXO ve POLS’nin ardından, merkezi olmayan reklamcılık kripto projesi YOUcash (YOUC) ve kullanıcıların iklim değişikliğiyle mücadele etmesini sağlayan çevre dostu bir token olan Moss Carbon Credit (MCO2) geliyor.

YOUC, bütün altcoin paketindeki en büyük artışı yaşadı ve son 24 saatte yüzde 21’lik bir artışla 0,101 dolardan işlem görüyor, MCO2 ise yatay olarak 10,13 dolardan işlem görüyor.

Circuits of Value (COVAL)

Listenin son sırasında, kripto streamlining hizmeti Emblem’e güç veren Ethereum tabanlı bir token olan Circuits of Value (COVAL) bulunuyor. COVAL, son 24 saatte yüzde 3,5 düşüşle yazım sırasında 0,44 dolardan işlem görüyor.

Fiyat hareketlerini buradan kontrol edebilirsiniz.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak KoinFinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Kaynak : TheDailyHodl
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?