Temmuz 2, 2019

Bitcoin Düşmeye Devam Ediyor

Bitcoin 2019 yılına hareketli başlamıştı. Facebook ve dünyadaki diğer gelişmelerle büyüyen kripto para piyasası rekorlara imza atmıştı. Özellikle Facebook’un Libra isimli kripto para birimini tanıtması ile Bitcoin müthiş bir ivme kazanmıştı. Yatırımcısına memnun edecek düzeyde para kazandıran Bitcoin ve diger kripto paralar şu günlerde düşüşe geçti.

Bitcoin 10 bin doların da altına düşmüştü geçtiğimiz saatlerde. Şu sıralar 10 bin doların biraz üstünde seyreden Bitcoin düşüşe devam ediyor. Bitcoin’de ki bu düşüşün sebebiyle diğer kripto paralarda kırmızı yanıyor.

Piyasanın belirleyici kripto para birimi Bitcoin 175 milyar 648 milyon dolarlık piyasa hacmiyle piyasanın yüzde 60.2’sini oluşturdu.

Toplam 2,298 adet kripto para biriminin oluşturduğu en yüksek hacimli 100 birimden son 24 saatte 96sı düşerken, piyasadaki düşüşe yüzde 20.53 ile 32nci sıradaki Crypto.com Chain öncülük etti.

Buna paralel olarak en büyük 10’daki genel düşüşün de etkisiyle piyasa hacmi 291 milyar 858 milyon dolara geriledi.

Bitcoin’de ve diğer kripto para birimlerinde ki bu düşüşün sebebi en çok merak edilen konulardan birisi. Hızlı yükseliş nedeniyle gelen doğal bir düşüş mü yoksa bir spekülasyon mu tartışılıyor uzmanlar tarafından. Bazıları ise tipik bir bitcoin tavrı olduğunu düşünüyor. Düşüş devam edecek mi yoksa yeşile dönecek mi hep beraber göreceğiz.

Kaynak : Koinfinans.com
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?