Aralık 24, 2021

Analistten Şaşırtıcı Tahmin: Bir Altcoin’de %580 Diğerinde %7000 Bekliyor!

Popüler bir kripto tüccarı, Cardano’nun (ADA); yükseleceğine inandığı az bilinen bir altcoin projesini de içeren daha geniş bir altcoin yükselişinin bir parçası olarak önceki tüm zamanların en yüksek seviyelerini (ATH) geçebileceğini söylüyor.

Capo takma adıyla bilinen kripto para analisti, 224.700 Twitter takipçisiyle, Aralık 2020’den beri fiyat hareketini takip ettiği akıllı sözleşme platformu Cardano’nun gidişatı hakkında bilgilendiriyor.

“Önceki ATH’nin ikinci yeniden testi.

Bu seviyenin üzerinde kaldığı sürece, bir sonraki seviye 3-4 dolar seviyesi (son ATH seviyesi) olmalı. Bunun üzerinde konsolide olursa da muhtemelen 10 dolar seviyesini göreceğiz.”

Kaynak: Capo/Twitter

Capo geçen yılın sonunda attığı orijinal tweet’inde, ADA’nın fiyatı 0,15 dolar civarındayken 0,36-0,39 dolar aralığına ulaşacağını söylemişti. O zamandan sonra ADA 20 kat büyüyerek Eylül ayında 3,00 doların üzerine çıktı.

Birkaç dalgalı ayın ardından Cardano, Capo’nun ilk tahmininden bu yana her şeye rağmen yaklaşık 10 kat yükselmiş durumda ve yazım sırasında 1,43 dolardan işlem görüyor.

Daha geniş altcoin piyasasına bakıldığında ise Capo, son piyasa sarsıntısı sırasında yatırımlarını ellerinde tutan yatırımcılar için cesaret verici bir mesaj vermeye çalışıyor. Analist, altcoinlerin piyasa değerinin 2022’de patlamasını bekliyor.

“Hayatta kalanları zafer bekliyor.”

Kaynak:  Capo/Twitter

Capo ayrıca, gerçek dünya tokenizasyonu için kullanım kolaylığı sunan, nispeten bilinmeyen, ölçeklenebilir ve ücretsiz bir blok zinciri olan Hathor (HTR) için cüretkar bir tahminde bulunuyor.

Ünlü analist projeyle ilgili şunları söylüyor:

“Temeller gerçekten çok iyi.

Her şey beklendiği gibi giderse bunun 100 doları geçtiğini görebiliyorum.”

Kaynak: Capo/Twitter

CoinGecko verilerine göre, HTR son 24 saatte yüzde 11’in üzerinde düşüşle 1,79 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Altcoin, 10 Aralık’ta 1.07 dolara kadar düzeltme yaşamadan önce Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.45 dolara kadar yükselmişti. HTR, Mayıs piyasa çöküşünden sonra ATH’sine ulaşana kadar uzun bir süre bir doların altında işlem görmüştü.

Capo’nun öngördüğü gibi HTR 100 doların üzerine çıkarsa, bu, token için yüzde 7146’lık dev bir kazanç anlamına gelir.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak Koinfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Kaynak : TheDailyHodl
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?