Aralık 18, 2021

Twitter’ın En Çok Konuşulan Kripto Parası Belli Oldu: Fiyat Artışı Yaşanabilir

Kripto piyasalarında devam eden paniğin ortasında, Shiba Inu beklenmedik şekilde yükselişe geçebilir. Bugün erken saatlerde, Twitter’daki popüler kripto sayfası Whale Rumors’a göre, ‘#SHIB’ son 24 saat içinde en çok bahsedilen hashtag oldu ve SHIB’nin sosyal medya hakimiyeti yeniden gözler önüne serildi. Ek olarak, günün sonuna doğru kripto web sitesi Watch Guru tarafından #SHIB’nin aslında “72 saatlik bir süre içinde en çok bahsedilen hashtag” olduğu ortaya koyuldu.

Shiba Inu’nun hashtag’i birinci sırayı alırken, meme token’ı rakibi Dogecoin takip etti. Bu da önde gelen meme-coin’ler arasındaki yakın rekabetin sürdüğünü gösteriyor.

SHIB şu an 0.000032 dolar seviyesinde işlem görüyor ve 24 saatlik işlem hacmi 1.11.17.58.777 dolar. Altcoin, Kasım ayının sonundaki aylık en yüksek seviyesinden bu yana düşüş trendi içindeydi. Bununla birlikte, trend olan meme token’ı, artan balina birikimi ve artan sosyal medya hakimiyeti yoluyla bir aylık fiyat uykusundan kısa süre sonra çıkabilir.

Tüm alanlarda Shiba Inu hakimiyeti

Shiba Inu, bir meme token’ı olmasına rağmen, yeni gelişmelerle adından sık sık söz ettiriyor. Geçen ay, Shiba Inu’nun ekibi metaverse’e girerek özel girişimini duyurdu. Shiba Inu, popüler video oyunlarının geliştiricisi Activison şirketinin teknolojiden sorumlu eski başkan yardımcısı William David Volk ile iş birliği yapacağını duyurdu. Ünlü video oyunları geliştiricisi Volk, Shiba Inu’nun NFT tabanlı oyna-kazan oyunu için danışmanlık verecek.

Metaverse’in geliştirilmesi yeni yılda başlayacak ve SHIB ekibi tarafından şirket içinde inşa edilecek. Proje liderli Shytoshi Kusama, Metaverse yaklaşımlarının Facebook’tan oldukça farklı olacağını da vurguladı.

Ayrıca, SHIB, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük sinema zinciri olan AMC gibi devlerle ticari sektörde kendini kanıtladı. Elektronik perakende devi AMC ile birlikte Newegg, SHIB’i ödeme aracı olarak kabul edeceğini açıkladı.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak Koinfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Kaynak : CoinGape
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?