Kasım 30, 2021

Shiba Inu (SHIB) Listelenme Haberi Sonrası Yükselişe Geçti! Hedef Yeni Zirveler!

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan Kraken, nihayet dün gece Shiba Inu (SHIB) desteği eklediğini duyurmuştu. SHIB’in listelenmesi, platformdan yaklaşık bir ay süren ‘dalga geçmelerden/alaylardan’ sonra geldi ve alım satım işlemlerinin 30 Kasım’da başlayacağı duyuruldu.

SHIB, 0.000050 doların üzerinde iki haftanın en yüksek seviyesini kaydetmek için %30 sıçradığı için liste duyurusunun altcoin fiyatı üzerinde hızlı bir etkisi oldu.

SHIB, başlangıçta yalnızca USD ve EUR çiftleri ile işlem yapılabilir hale olacak ve Kraken’da işlem yapmak için minimum 50.000 SHIB limiti olacak. Kripto borsası ayrıca Kraken ve Kraken Terminal’in meme para birimi için uygun olacağını, Vadeli İşlemler ve Marjin Ticareti’nin de lansman sırasında kısıtlanacağını da doğruladı.

Ekim ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,000885 dolarlık seviyeden %50’nin üzerinde değer kaybettiği için, Kasım ayı Shiba Inu için oldukça düşüş gösteren bir ay oldu. Sürekli fiyat düşüşüne rağmen, SHIB topluluğu ekosistemi oluşturmaya odaklanmaya devam etti. Shiba Inu ekibi kısa süre önce oyun girişiminin lansmanı ile Metaverse hedefini duyurdu. Ekip, “Play-To-Earn NFT” oyunlarını geliştirmesine yardımcı olmak için Activision’daki eski teknoloji başkan yardımcısı William Volk’u ekiplerine kattı.

Shiba Inu (SHIB) Fiyatı Yeniden Yükselebilir mi?

Shiba Inu, Ekim ayında fiyatını yaklaşık %1.000 arttırmayı başarmış ve bu sayede kripto sıralamasında ilk 10’a girmiş ve en büyük rakibi Dogecoin’i (DOGE) geride bırakmıştı. Bununla birlikte, Kasım ayı, büyüyen bir ekosisteme rağmen SHIB için fiyat davranışı açısından oldukça zıt oldu.

Aynı zamanda Shiba Inu geçen hafta 1 milyon aktif cüzdan adresine ulaştı ve balinalar daha fazla SHIB tutmaya devam etti.

SHIB’nin fiyatı, yazı yazılırken 0,000004811 dolardan işlem görüyordu ve şu anda 0,0005 dolar direncini kırmaya çalışıyordu. Altcoin ayrıca uzun vadeli bir günlük grafikte aşağı yönlü kanaldan ayrılmayı başardı ve bu da boğaların 4 haftalık düşüş hakimiyetinden sonra nihayet geri döndüğünü gösterdi. Shiba Inu’nun geçen ayın ATH’sini yeniden test edebilmesi için 0.000066 dolarlık önemli direnci aşması gerekiyor.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak Koinfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Kaynak : coingape
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?