Kasım 23, 2021

Bu Altcoin’de Ralli Devam Etmeye Hazır! Destansı Yükseliş Yolda!

Popüler bir kripto analisti Avalanche’ın (AVAX) yaşadığı rallinin devam etmeye hazır olduğunu belirtti. Analist iki altcoinin devasa büyüme yakalayabileceği olası iki senaryo hakkında konuştu.

Smart Contracter takma adıyla tanınan analist, 180.000’den fazla takipçili Twitter hesabında iki altcoin hakkında analizlerini paylaştı. Analist, Ethereum (ETH) rakibi Avalanche’ın (AVAX) sadece bir ayda değerini neredeyse ikiye katladıktan sonra bile hala bir yükseliş trendinde olduğunu söylüyor.

“Eğer Solana (SOL) koşusu gerçekleşecek bir şeyse, o zaman AVAX için hala depoda bol miktarda gaz kalmış olması gerekir.”

Analistin grafiği daha yakından incelendiğinde, AVAX’ın 280 dolarlık bir hedefe doğru ilerlediği görülüyor. Eğer bu senaryo gerçekleşirse AVAX şu anki fiyatı olan 133 dolardan, potansiyel olarak %110’un üzerinde bir yükseliş yaşayabilir.

Smart Contracter‘ın radarındaki bir diğer altcoin ise, kendisini “blok zincirlerinin interneti” olarak lanse eden proje olan Cosmos (ATOM). Kripto strateji uzmanına göre, ATOM’un mevcut piyasa yapısı, AVAX’ın parabolik bir yükselişe geçmeden önceki fiyat hareketini andırıyor.

“ATOM, yapısal olarak bana burada AVAX’ın büyük zamanını hatırlatıyor.”

ATOM şu an 32 dolardan işlem görüyor. Smart Contracter’ın 100 dolarlık hedefine doğru gerçekleşecek bir hamle, ATOM’un değerinin potansiyel olarak üç katından fazla değer kazanabileceğini gösteriyor.

Analist, büyük bir “boğa flama oluşumundan” çıkmak için sarmaya ve hazırlanmaya başladığını belirttiğini Bitcoin (ETH/BTC) ile Ethereum ticareti yapmayı düşündüğünü de açıkladı.

ETH/BTC paritesi, bu senaryoyu takip ederse, 0.076 BTC’deki (4.473 dolar) çapraz direncinin üzerine bir hareket, ETH/BTC için destansı bir ralliyi tetikleyebilir.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak Koinfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Kaynak : daily hodl
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?