Mart 14, 2023

2018 Dibini Bilen Analist, Bu Altcoin’lerde Ralli Bekliyor!

2018’de Bitcoin (BTC) dibini doğru bir şekilde tahmin eden ve geniş çapta takip edilen bir kripto stratejisti, Ethereum (ETH), Fantom (FTM) ve bir düşük değerli altcoin için ralli tahminlerini paylaştı.

Kripto piyasalarında Smart Contracter olarak tanınan analist, 221.400 Twitter takipçisinin dikkatini, Ethereum rakibi Fantom’a çekti. Analiste göre altcoin, düzeltici düşüş hareketini tamamladı ve yükselişe geçemeye hazır:

“USD işlem çiftinde ve BTC işlem çiftinde ve makro yapıda (aşağı yönlü büyük, üç dalga hareket modeli) güzel bir trend kırılımı var. Bu hafta sonu fiyat hareketinin ışığında bazı coin’lerde long pozisyon beklememek zor.”

Smart Contracter Elliot Wave teorisinin popüler bir uygulayıcısıdır. Bu teori dalgalar halinde tezahür eden ve kalabalık psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin eden teknik bir analiz aracıdır. Teoriye göre, bir varlık tipik olarak üç dalgalı bir aşağı hareketin veya bir ABC dalgasının ardından yükseliş trendine geçer.

FTM basın zamanında, analistin diagonal direnci olan 0.37 doların çok üzerinde, 0.413 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Analistin radarındaki diğer altcoin ise The Graph (GRT). Kripto trader’ına göre, GRT de ABC dalgasını tamamladıktan sonra yükselişe geçti.

“Pek çok altcoin harika görünüyor. GRT ayrıca, beş dalgalı yükselişin ardından haftalık olarak net bir ABC düşüşüne sahip.”

Son olarak analist lider altcoin Ethereum’u da inceledi. Smart Contracter, ETH’nin güçlü göründüğünü söylüyor.

“Kahretsin, haftalık bazda ETH şu anda müthiş bir yükseliş gösteriyor.”  

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

Kaynak : the daily hodl
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?