Binance CEO’su Açıkladı: BNB İçin Yeni Yakma İşlemi Ne Zaman Gerçekleşecek?


Son güncellenme : 13.03.2021 - 15:31

Binance CEO’su CZ, bir Twitter paylaşımında 15’inci BNB coin yakma işleminin yaklaşık bir ay içinde gerçekleşeceğini bildirdi. Ünlü CEO, bir sonraki BNB yakma işleminin ne zaman olacağına dair bir Twitter paylaşımına yanıt olarak “Yaklaşık bir ay içinde.” ifadelerini kullandı.

Burada geçen token yakma işlemi, mevcut kripto paraların dolaşımdan kalıcı olarak çıkarılması için kurucusu tarafından, genellikle deflasyon amaçlı yapılır. Token yakma süreci söz konusu token’ların yok edilmesiyle değil kullanılamaz kılınmasıyla gerçekleşir; projenin geliştiricileri token’ları geri satın alır ya da sirkülasyondan çıkarır. Gerçekleşecek bir sonraki yakma işleminin şu an hangi boyutlarda ne kadar olacağı tam olarak bilinmese de yakma işlemlerinin fiyatlarda artışa sebep olduğu biliniyor.

Dün bildirdiğimiz üzere, CFTC’nin Binance’i soruşturduğu iddialarıyla kripto topluluğu sarsıldı. Soruşturma haberi çıkmadan önce BNB 288 dolar’dan işlem görüyordu, haber kamuoyuna açıklandığında %14 düşüşle 247 dolar’a geriledi.

Yazının kaleme alındığı sırada Binance Coin dünkü düşüşten kurtuldu ve 268 dolar’dan işlem görüyor. Ayrıca, korona virüsün bir pandemi olarak ilan edilmesi sonucunda yaşanan çöküşte (Kara Perşembe) BNB’nin bir günde 6.40 dolar’a kadar düştüğü belirtmekte fayda var. Söz konusu 6.40 dolar’lık fiyat ve BNB’nin 268 dolar’lık şu anki fiyatıyla karşılaştırıldığında, Binance Coin’in bir yılda 41.875x kat arttığını ortaya koyuyor.

Kaynak : Koinfinans.com

Yazar Ramazan BOZKURT hakkında :

Merhabalar Ben Ramazan Bozkurt. Uzun süredir Finans alanında çalışmalar yürütüyorum. Bu süreçte uzmanlık alanımı kripto paralar ve blockchain teknolojisine yönelttim. Öğrenmeyi ve öğrenirken paylaşmayı seviyorum.

SORUMLULUK REDDİ: Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup yatırımınızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız.Risk Açıklaması ve Sorumluluk Reddi Beyanı metnimizi okumak için BURAYA tıklayabilirsiniz.


Binance CEO’su Açıkladı: BNB İçin Yeni Yakma İşlemi Ne Zaman Gerçekleşecek? haberi için ; henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?