Haziran 2, 2020

ABD, Petro Koin Yöneticisinin Yakalanması İçin 5 Milyon Dolar Veriyor


ABD Hükümeti, Venezuela Hükümeti resmi kripto para birimi Petro’nun yönetiminden sorumlu Joselit Ramírez’i kara para aklama ve birçok suçtan dolayı yakalama kararı çıkarttı.

ABD Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza biriminin iddiası doğrultusunda çok sayıda narkotik, siyasi, sosyal ve ekonomik bağlantılı suçlu Ramírez hakkında yakalama kararı çıkartıldı ve başına 5 milyon dolar ödül konuldu.

Hakkında tutuklanması ve mahkum edilmesi konusunda bilgi verecek olanlar ödülden yararlanacak.

Geçtiğimiz hafta Venezuela’nın ABD yaptırımlarını delerek İran ile petrol ticareti yapması bu kararın alınmasına etkili olduğu görülüyor.

2018’den bu yana Petro koinin başında olan Ramírez, Maduro’nun tekrar seçilmesi için yürütülen kampanyalarda bu paraları kullandığı yönünde iddialar da bulunuyor.

Kaynak : Koinfinans.com

Yazar Kadir ALTUNSOY hakkında :

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Çevre mühendisliği öğrencisiyim,23 yaşındayım. Kripto paralarla 2017 yılından beri ilgiyle takip ediyorum ve geleceğe yön verecek teknoloji olduğunu düşünüyorum. Bu hevesle beraber öğrendiğim bilgileri ve analizleri Koinfinans aracılığıyla sizlerle paylaşıyorum.

SORUMLULUK REDDİ: Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup yatırımınızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız.Risk Açıklaması ve Sorumluluk Reddi Beyanı metnimizi okumak için BURAYA tıklayabilirsiniz.


ABD, Petro Koin Yöneticisinin Yakalanması İçin 5 Milyon Dolar Veriyor haberi için ; henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?