2024 Meme Coin Sezonunda Takip Edilebilir 8 Meme Coin


Sorumluluk reddi beyanı: Bu, sponsorlu bir içerik ve basın bültenidir. KoinFinans.com, ilgili şirket tarafından sağlanan bu sayfadaki içeriğin doğruluğunu garanti edemez ve bu sayfada yer alan ürün ve hizmetlerle ilgili doğabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır yatırım kayıp riski bulunmaktadır, okuyucular, herhangi bir işlem yapmadan önce kendi detaylı araştırmalarını yapmalıdırlar.

Son birkaç haftadır, meme coin piyasası güçlü bir yükseliş trendinde ve kripto para piyasasının geri kalanından daha iyi bir performans sergiliyor. Meme coinlerin pompalanmasıyla birlikte, kötü şöhretli 2021 meme coin sezonunun tekrarlanacağına dair spekülasyonlar kripto piyasasını dolduruyor.

Üst düzey bir kripto tüccarı ve Mechanism Capital’in kurucu ortağı Andrew Kang, meme sezonunu doğruladı. Kang’a göre, meme coin alanındaki birçok proje, 2024’te 5 kattan 100 kata kadar değişen büyük fiyat artışları yaşayabileceği iddia ediliyor.

Sponsorlu içerik göndericisine göre, birçok yatırımcı 2024’te önemli kazançlar elde etmek için yatırım yapacakları meme coinlerini arıyor.

KangaMoon 2024 Fiyat Tahmini

Sponsorlu içerik göndericisine göre KangaMoon (KANG), 2024 yılında başarılı olabilecek mi merak ediliyor. Proje, finans, oyun ve topluluğu bir araya getirerek kullanıcıların topluluğa katılım düzeylerine göre ödüllendirildiği benzersiz bir Social-Fi konsepti oluşturacağı iddia ediliyor.

Platform, kullanıcıların KANG ve diğer heyecan verici ödülleri kazanabilecekleri haftalık, aylık ve üç aylık zorluklar, etkinlikler ve özel hediyeler sunar. Platformda ne kadar aktif olursanız, ne kadar çok katılırsanız, o kadar çok kazanç olabileceği iddia ediliyor. Proje yenidir ve geleceği belirsizdir, yatırım kayıp riski taşımaktadır.

Buna ek olarak KangaMoon, kullanıcılarını ön satış sırasında KANG token’ı tuttukları için de ödüllendiriyor. Yenilikçi yeni modeli ve harika ödül yapısıyla KangaMoon, 2024 yılında meme coin alanında başarılı olabilecek mi merak ediliyor.

Şimdiden, KANG’ın fiyatı %125’ten fazla artarak token başına 0,01125 dolarile yeni bir zirveye ulaştı. KangaMoon da ön satışında çok başarılı oldu ve ilk üç aşamasında 650.000 dolar’a yaklaştı. Fakat proje başarılı mı yoksa başarısız mı olacak bilinmiyor, risk bulunuyor.

MAGA 2024 Fiyat Tahmini

MAGA (TRUMP), eski Başkan Donald Trump ile olan ilişkisi sayesinde kısa sürede 2024 yılında satın alınabilecek en iyi meme coin’lerden biri olarak öne çıktı. Adını Trump’ın popüler bir yorumu olan “Make America Great Again “den alan bir meme coin olan MAGA, ilk PoliFi projelerinden biri olarak dikkat çekti.

MAGA siyaset, finans ve toplumu bir araya getirerek meme coin alanında benzersiz bir proje haline geldi. Bu, son birkaç aydaki hızlı büyümesini körükledi ve 2024’ün başından bu yana %3.000’in üzerinde değer kazandı. Yakında yapılacak ABD seçimleriyle birlikte MAGA, kazanımlarını 4 kata kadar daha da artırabilir.

Shiba Inu 2024 Fiyat Tahmini

Shiba Inu en iyi meme coin devlerinden biri olsa da, çok iyi bir yatırım seçeneği olmaya devam etti. SHIB, Şubat ayında fiyatı %200’den fazla artarak meme coin sezonunun liderlerinden biri oldu.

Shiba Inu, Mart ayına girerken bu heyecan seviyesini korudu. Shiba Inu kısa süre önce, güvenliğini artırmak için gelişmiş bir FHE tekniğini benimseyen ilk en iyi meme coin oldu. Buna ek olarak, Mart ayında Shiba İsim Hizmeti başlatıldı.

Mart ayında fiyatı 0,0000400 doları aşarken, birçok üst düzey piyasa analisti SHIB konusunda yükselişte. Shiba Inu’nun 2024’te 0,0001 doların üzerinde yeni bir tüm zamanlar oluşturacağı konusunda iyimserler ve bu da onu şimdi satın alınabilecek en iyi meme paralarından biri haline getiriyor.

Bonk 2024 Fiyat Tahmini

Solana ağındaki ilk meme coin olan Bonk (BONK), kısa sürede en iyi seçimlerden biri haline geldi. Buna ek olarak, Bonk bir sonraki meme coin’lerden biri olarak fayda sağlamaktadır. Solana DEX ekosistemine likidite kazandırmak için yaratıldı.

Şubat ayında, BONK’un fiyatı %150’den fazla artarak sürekli büyümeyi vurguladı. BONK, ATH’sinden% 40’tan fazla düşmüş olsa da, geçmiş performansı, meme madalyonunun 2024’ün sonundan önce 5 kata kadar artabileceğini gösteriyor.

Wen 2024 Fiyat Tahmini

Kripto para topluluğu içinde “wen” en popüler deyimlerden biridir. Bu terim, önceki boğa piyasalarından biri olan 2017’de popüler hale geldi. Popüler bir kripto teriminin adını taşıyan bu yeni meme coin ile 2024 yılında büyük umutlar var.

Wen’in amacı, bu kültürün farkındalığını kalıcı olarak yaymaktır. Kısa bir süre içinde, meydan okuma onu diğer kripto para birimi projelerinin üzerine çıkarmak için yeterli ilgiyi topladı ve bir milyon kripto para birimi cüzdanı bu çabadan yararlandı.

Wen de Şubat ayında %300’den fazla artış göstererek yükselişe geçti. Wen 0,0002300 $ aralığında işlem görürken, kripto uzmanları 2024’ün sonundan önce bir sıfırı silebileceğini ve 0,00200 $’dan işlem görebileceğini tahmin ediyor.

Toshi 2024 Fiyat Tahmini

Toshi (TOSHI), piyasaya yenilik getirmeyi amaçlayan yeni meme coin’lerden biridir. En iyi meme sikkelerinin çoğunun köpek temalı olmasına rağmen, Toshi kedi temalı ilk meme sikkelerinden biriydi. Toshi logosu aslında Base & Brian Armstrong’un evcil kedisinin yüzüdür.

Bu da pazarda büyümekte olan TOSHI’nin popülerliğini hızlandırdı. TOSHI, 2024 yılında fiyatını iki katından fazla artırarak etkileyici olmuştur. Geçtiğimiz birkaç hafta içinde meme coin’in popülaritesinin artmasıyla birlikte, yeni hei’lere ulaşması bekleniyor.

Mog Coin 2024 Fiyat Tahmini

Özellikle meme meraklıları için tasarlanmış bir meme coin olan MOG Coin (MOG), son birkaç haftadır ilgi görmeye başladı. Bu projenin amacı, çevrimiçi olarak mevcut olan en absürt ve mizahi memlerin bir listesini derlemektir.

Proje, topluluğun viral mem ve içerik arayışından faydalanarak Şubat ayından bu yana %1,00’den fazla büyüme kaydetti. Mem coin sezonuna girerken, Mog Coin’in bundan faydalanacağı tahmin ediliyor. MOG, 2024’te 10 kat daha fiyat artışı görerek 0,00000500 $ ile yeni ATH’lere ulaşabilir.

Dogwifhat 2024 Fiyat Tahmini

Dogwifhat (WIF), Solana ağının meme coin devlerinden biridir. Dogwifhat, son birkaç haftadır aylık grafikte %500’den fazla yükselerek ilgi çekmeye devam ediyor. WIF, 2024 yılında 1.720 $ ile yeni bir ATH belirledi.

Dogwifhat, kullanıcıların SOL ve Solana ile ilgili tokenlar için işlemleri ve zincir üzerindeki verileri izlemelerine olanak sağlamak için oluşturuldu ve ona fayda sağladı. Proje kısa süre önce Binance’te listelenerek artan benimsenme oranının altını çizdi. Dogwifhat 1,35 $ seviyesine geri çekilmiş olsa da, kripto uzmanları WIF’in 2024’te 3 $ gibi yüksek bir yeni ATH belirleyeceği konusunda iyimser.

KangaMoon tokeni incelemek için tıklayın.

Telegram hesabı için tıklayın.

*Yazı yatırım tavsiyesi değildir! Sponsorlu (reklam) bir içeriktir. Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır yatırım kayıp riski bulunmaktadır, yatırım yapmadan önce detaylı araştırmanızı yapınız!

Sorumluluk reddi beyanı: Bu, sponsorlu bir içerik ve basın bültenidir. KoinFinans.com, ilgili şirket tarafından sağlanan bu sayfadaki içeriğin doğruluğunu garanti edemez ve bu sayfada yer alan ürün ve hizmetlerle ilgili doğabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Kripto para yatırımları yüksek risk içermektedir, okuyucular, herhangi bir işlem yapmadan önce kendi detaylı araştırmalarını yapmalıdırlar.
Kaynak : KangaMoon
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?