Mart 20, 2024

2024 Boğa Piyasasında Kâr İçin Takip Edilebilir Tahmini 8 Meme Coin


Sorumluluk reddi beyanı: Bu, sponsorlu bir içerik ve basın bültenidir. KoinFinans.com, ilgili şirket tarafından sağlanan bu sayfadaki içeriğin doğruluğunu garanti edemez ve bu sayfada yer alan ürün ve hizmetlerle ilgili doğabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır yatırım kayıp riski bulunmaktadır, okuyucular, herhangi bir işlem yapmadan önce kendi detaylı araştırmalarını yapmalıdırlar.

Değişen kripto para piyasasında, meme coinler benzeri görülmemiş ve eğlenceli bir özellik haline geldi. 2024 boğa döngüsünün başlamasıyla birlikte, büyük kazançları garanti eden tahmini 8 meme coin sponsorlu içerik göndericisi tarafından inceleniyor.

Sponsorlu içerik göndericisi KangaMoon (KANG), Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Floki (FLOKI), Pepe (PEPE), Memecoin (MEME), Bonk (BONK) ve Dogwifhat’ı (WIF) hakkında bahsedecek.

Yatırım Yapılabilecek En İyi 8 Meme Coin

Şu anda binlerce meme coin mevcuttur ve oynak olurlar bu nedenle riskli projelerdir.

  • KangaMoon (KANG): KangaMoon, meme coin piyasasında olmak isteyen geleceği belirsiz bir projedir.
  • Dogecoin (DOGE): İlk meme coin olan Dogecoin, kalıcı olacak gibi görünüyor. Maskotu karizmatik Shiba Inu olan DOGE, sonsuz bir topluluğa sahiptir.
  • Shiba Inu (SHIB): Bir popülerlik dalgasına kapılan Shiba Inu, piyasa değeri açısından ikinci en büyük meme coin’dir. Meme coin titanlarından birine dönüşmüştür.
  • Floki (FLOKI): Floki, cesur pazarlama stratejileri ve benzersiz markasıyla, meme coin alanında önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor.
  • Pepe (PEPE): Dünya çapında tanınan Pepe, kripto piyasasında dikkate değer bir meme coin haline gelmiştir.
  • Memecoin (MEME): Memecoin, Memeland ekosisteminin arkasındaki güçtür. Başka bir deyişle, NFT platformunu ve yönetişim sistemini besler.
  • Bonk (BONK): Son zamanlarda muazzam bir şekilde büyüyen Solana tabanlı bir başka meme coin.
  • Dogwifhat (WIF): Dogwifhat, kendisini diğerlerinden ayıran bir şapka takan bir köpeğe sahip olmasıyla meme coinlere tuhaf bir hava katıyor.

KangaMoon (KANG): Geleceği Olabilecek mi merak ediliyor

Sponsorlu içerik göndericisine göre KangaMoon (KANG) meme coin alanında olmak isteyen geleceği belirsiz bir proje. Devam eden ön satışı şimdiye kadar 2 milyon doların üzerinde para topladı ve önümüzdeki hafta 2,5 milyon dolara ulaşabileceği iddia ediliyor. Ancak hepsi bu kadar değil. KangaMoon, maruziyetini artırmak ve bir sonraki seviyeye taşımak için 2. çeyrek 2024’te yapılabilecek bir listeleme olasılığından bahsediyor. Fakat kesin değildir, risk bulunuyor.

Geleceği belirsiz olan KangaMoon, gerçek bir faydaya sahip olduğu için diğer meme coinlerden ayrılıyor. Başka bir deyişle, KangaMoon’un yaklaşmakta olan Oyna Kazan (P2E) oyunu için birincil oyun içi para birimi olarak kullanılacak ve kullanıcıların karakterleri yükseltmesine ve oyun içi öğeler satın almasına olanak tanıyacak. Kesin değildir, dikkatli olunmalıdır.

Şu anda, ön satışın 4. Aşamasında, KANG yalnızca 0,014 dolar olarak fiyatlandırılıyor – ilk 0,005 ön satışından %180 büyüme. Fakat proje başarılı olabilecek mi bilinmiyor. Yatırım kayıp riski taşımaktadır.

P2E NFT oyunları pazarının büyüme beklentileri, 2028 yılına kadar 885 milyon dolara ulaşabileceği için yükseliş işaretleri gösteriyor. KangaMoon, bu pazarla olan bağlantıları sayesinde büyümeden faydalanabilir. Bu projeyle ilgilenen herkes artık sosyal medya gönderilerini beğenerek, paylaşarak veya yorum yaparak topluluğunun aktif bir üyesi haline gelerek ücretsiz KANG tokenleri kazanabilir. Kesin değildir.

Dogecoin (DOGE): OG Meme Coin

Dogecoin (DOGE) 2013 yılında kripto piyasasında bir şaka olarak yaratıldı. Yaratıcıları ciddiye alınmasını istemiyordu. Bu nedenle Dogecoin’in adı ve logosu bir internet meme’inden ve bir Shiba Inu köpeğinden ödünç alındı. Bununla birlikte, Dogecoin kripto parası artık yukarı doğru bir yörüngede iyi kurulmuş bir meme parasıdır.

Dogecoin fiyatı son 30 gün içinde 0,081 dolardan 0,17 dolara sıçradı. Bu süre zarfında piyasa değeri 11,61 milyar dolardan 24,82 milyar dolara çıktı. Ayrıca, 28 teknik gösterge yeşil renkte yanıp sönüyor. Bu nedenle, piyasa analistleri, meme coin devlerinden biri olan Dogecoin’in 2024’ün 2. çeyreğinde 0,25 dolara yükselebileceğini tahmin ediyor.

Shiba Inu (SHIB): Underdog Challenger

Shiba Inu (SHIB) 2020 yılında Dogecoin’e doğrudan bir rakip olarak yaratıldı ve o zamandan beri fiyat listelerinde yer aldı. CoinMarketCap verilerine göre, Shiba Inu fiyatı yalnızca geçen ay 0,000009329 dolar’dan 0,00003321 dolar’a yükseldi ve piyasa değeri de 5,54 milyar dolar’dan 19,58 milyar dolar”a sıçradı.

Teknik analiz perspektifinden bakıldığında, bu yükseliş eğilimi devam edebilir. Örneğin, bu meme madeni para 50 ve 100 günlük EMA’larının üzerinde işlem görüyor. Bu yükseliş analizi nedeniyle uzmanlar, Shiba Inu’nun 2024’ün 2. çeyreği bitmeden 0,000059 dolara ulaşacağını tahmin ediyor.

Floki (FLOKI): Meme Coin Alanında Viking Ruhu

Üzerinde Elon Musk’ın köpeğinin adı yazan bir meme-coin olarak başlayan Floki (FLOKI) uzun bir yol kat etti. Maskotu olarak Viking kaskı takan bir Shiba Inu bulunuyor. Proje şu anda web’in çeşitli popüler alanlarını kapsıyor: merkezi olmayan finans, NFT’ler ve Metaverse.

Son zamanlarda, Floki kriptosu da bazı manşetlere çıktı. Özellikle, Floki fiyatı geçtiğimiz ay 0,00003101 dolar’dan 0,0002685 dolar’a yükseldi – %800’lük bir büyüme. O dönemde, bu meme coin’in piyasa değeri 296 milyon dolardan 2,58 milyar dolara yükseldi. Floki için teknik analiz de 27 göstergenin yeşil renkte olmasıyla yükseliş işaretleri gösteriyor. Bu nedenle, uzmanlar 2024’ün 2. çeyreğinde 0,000351 dolar”a yükseleceğini tahmin ediyor.

Pepe (PEPE): Yaratıcılık Serbest Bırakıldı

Pepe (PEPE) herkesin heyecanla beklediği bir meme coin. Nisan 2023’te piyasaya sürüldüğünde, Pepe coin en çok işlem gören kripto paralardan biri haline geldi. Pepe ekibine göre, bu meme coin mevcut piyasadaki en memeable coin’ler arasında yer alıyor.

Pepe fiyat hareketi, son 30 gün içinde 0,000001026 dolar’dan 0,000008901 dolar’a yükseldi ve yaklaşık% 800’lük bir büyüme gösterdi. Pepe piyasa değeri bu süre zarfında 428 milyon dolardan 3,74 milyar dolara yükseldi. Yeşil sinyaller gösteren 23 teknik göstergesi sayesinde uzmanlar yükseliş eğilimini sürdürüyor. Uzmanlar, 2024’ün 2. çeyreğinde 0,000013 dolar seviyesine yükseleceğini tahmin ediyor.

Memecoin (MEME): Memeland’in Yerel Simgesi

Memeland ekosistemi Memecoin (MEME) adında bir kripto para birimi geliştirdi. Memecoin ekibine göre, MEME’nin faydası, yol haritası veya finansal teşvikleri yoktur. Bununla birlikte, popülaritesi son birkaç aydır artmaktadır.

Son zamanlarda, Memecoin fiyatı yalnızca geçtiğimiz ay 0,023 dolar’dan 0,047 dolar’a yükseldi. Piyasa değeri bu dönemde 243 milyon dolardan 510 milyon dolara yükseldi. Ayrıca, Memecoin için 15 teknik gösterge yeşil renkte yanıp sönüyor. Tüm bu nedenlerden dolayı, piyasa analistleri Memecoin’in 2024’ün 2. çeyreği bitmeden 0,0527 dolara yükseleceğini tahmin ediyor.

Bonk (BONK): Momentumla Yükselen Bir Meme Coin

Bonk (BONK), Solana blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir SLP tokenidir. Aralık 2022’de FTX çöküşünden sonra insanları ödüllendirmek amacıyla bir airdrop ile bir meme coin olarak başladı. Ancak Bonk hızla Solana üzerinde hem sosyal hem de faydalı bir token haline geldi.

Geçtiğimiz ay boyunca Bonk fiyatı bir yükseliş dalgası yaşadı. Bu süre zarfında 0,00001314 dolar’dan 0,00003056 dolar’a yükseldi. Bu meme coin’in piyasa değeri de 832 milyon dolardan 1,99 milyar dolara yükseldi. Bonk kriptosu 21 günlük EMA’sının üzerinde işlem görürken 22 yeşil göstergeye sahip olduğu için analistler yükselişini sürdürüyor. Analistler, 2024’ün 2. çeyreğinde 0,000048 dolar’lık bir pompa öngörüyor.

Dogwifhat (WIF): Yükselen Bir Meme Coin Mücevheri

Dogwifhat (WIF), meteorik yükselişi nedeniyle son zamanlarda çok fazla ilgi gören yükselen bir yıldız. CoinMarketCap verileri, Dogwifhat fiyatının son 30 gün içinde yaklaşık %650’lik bir artışla 0,30 dolardan 2,11 dolara yükseldiğini gösteriyor. Bu dönemde piyasa değeri 324 milyon dolardan 2,10 milyar dolara yükseldi.

Dogwifhat kriptosu 19/30 (%63) yeşil işlem günü yaşarken, yeşil renkte 13 teknik göstergeye sahip. Bu faktörlerin her ikisi de bu meme madeni para için yükseliş resmi çiziyor. Sonuç olarak, piyasa analistleri Dogwifhat’ın 2024’ün 2. çeyreğinde 3,02 dolardan işlem göreceğini tahmin ediyor.

Meme Coin Nedir?

Başlangıçta internet memleri olarak başlayan meme coinler, heyecan verici bir kripto para kategorisidir. Komik veya popüler kültür temalarını kullanan bu coinler, geleneksel finansal faktörlerden ziyade çevrimiçi trendler aracılığıyla popülerlik kazanma eğilimindedir.

Neden Meme Coin Satın Almalısınız?

Kripto piyasasında meme coinler büyük ilgi görmektedir. Her yerde varlar, ancak insanlar onlara doyamıyor. Bu yüzden bu yıl bu kadar popüler varlıklar haline geliyorlar.

Büyük Kâr Potansiyeli

Meme coin’ler düşük fiyatları ve çılgın değer dalgalanmalarıyla ünlüdür. Fiyatı hızla yükselen bir tanesini yakalayacak kadar şanslıysanız altın madeni olabilirler. Hepimizin bildiği gibi, gelecek vaat eden projelere erken yatırım yapmak, uzun vadeli kazançlar elde etmenin en iyi yoludur.  Fakat meme coinler kar sağladığı gibi yok olupta gidebilir bu da yatırım kaybına sebebiyet verebilir.

Topluluk Katılımı

Meme coin’ler daha çok topluluk odaklıdır. Çok fazla görünmeseler de, bir kez satın aldığınızda, onları destekleyen bütün bir topluluğu fark edeceksiniz. Sosyal medya, meme coinleri destekleyen ve çevrimiçi topluluklara katılan insanları bulabileceğiniz yerdir.

Kültürel Olarak Çekici

Meme coinler aynı zamanda web trendlerinden ve kültürel fenomenlerden faydalanmalarıyla da bilinir, öyle ki genç yatırımcılara hitap ederler. Kültür ve benzersizliğin neden iki çekici özellik olduğunu görmek kolaydır.

Sonuç

Sponsorlu içerik göndericisine göre piyasa, boğa döngüsü sırasında hızla yükselmeye hazırlanıyor ve izlemek isteyeceğiniz birkaç tahmini proje var. KangaMoon, Dogecoin, Shiba Inu, Floki, Pepe, Memecoin, Bonk ve Dogwifhat bu kategoriye girmektedir.

Bununla birlikte, bunlardan biri geleceği belirsiz olan olan KangaMoon, başarılı olabilecek mi bilinmiyor fakat ekibine göre, 11,25 milyon dolarlık düşük bir piyasa değerine sahip olduğu için takip edilebilir bir proje olabileceği iddia ediliyor.

KangaMoon tokeni resmi sitesinden incelemek için tıklayın.

Telegram hesabı için tıklayın.

*Yazı yatırım tavsiyesi değildir! Sponsorlu (reklam) bir içeriktir. Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır yatırım kayıp riski bulunmaktadır, yatırım yapmadan önce detaylı araştırmanızı yapınız!

Sorumluluk reddi beyanı: Bu, sponsorlu bir içerik ve basın bültenidir. KoinFinans.com, ilgili şirket tarafından sağlanan bu sayfadaki içeriğin doğruluğunu garanti edemez ve bu sayfada yer alan ürün ve hizmetlerle ilgili doğabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Kripto para yatırımları yüksek risk içermektedir, okuyucular, herhangi bir işlem yapmadan önce kendi detaylı araştırmalarını yapmalıdırlar.
Kaynak : kangamoon
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?