Mart 19, 2024

2024 Boğa Döngüsü Boyunca Takip Edilebilir 5 Meme Coin


Sorumluluk reddi beyanı: Bu, sponsorlu bir içerik ve basın bültenidir. KoinFinans.com, ilgili şirket tarafından sağlanan bu sayfadaki içeriğin doğruluğunu garanti edemez ve bu sayfada yer alan ürün ve hizmetlerle ilgili doğabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır yatırım kayıp riski bulunmaktadır, okuyucular, herhangi bir işlem yapmadan önce kendi detaylı araştırmalarını yapmalıdırlar.

Meme coin’lerin popülaritesi, kripto piyasasındaki geniş çaplı yükselişin de etkisiyle son dönemde katlanarak arttı. Piyasa değeri 2,8 trilyon doları aştığı ve yakında daha da yüksek rekorlara ulaşabileceği için tüm sektör yükseliş trendinde. Meme coinler, çok daha az ciddiye alındıkları ve düşük maliyetleri nedeniyle son derece uygun fiyatlı oldukları için önemli bir cazibe noktasıdır.

Bununla birlikte, çeşitli unsurlardan etkilenerek, aynı zamanda son derece değişkendirler ve önemli ölçüde değer kazanmışlardır.

Çok sayıda üst düzey kripto uzmanı şu anda kendilerine yüksek yatırım getirisi sağlayabilecek meme coin arayışında ve grafikteki ölçümlere göre, bu fırsatı arayanlar için çok fazla çeşitlilik mevcut. Bu nedenle yatırımcılar ve tüccarlar meme coin’lerle çeşitlilik yaratıyor.

2024 Mart Ayında Takip Edilebilir 5 Meme Coin

Yüzlerce meme coin mevcut ve sürekli yenileri piyasaya sürülüyor. Bununla birlikte, grafik üzerindeki ölçümlere ve çok sayıda araştırmaya dayanarak, listeyi 2024 boğa koşusu için takip edilebilir meme coinler sponsorlu içerik göndericisine göre derlendi:

  • KangaMoon (KANG): Sosyal-Fi unsurları ve topluluk odaklı yaklaşımı ile yaklaşmakta olan topluluk odaklı bir meme coin.
  • Shiba Inu (SHIB): Shibarium Layer-2 ölçeklendirme çözümünü de içeren geniş bir ekosistem yaratan “Dogecoin katili”
  • Dogecoin (DOGE): Kripto paraların bu alt kategorisini ateşleyen ve piyasa değeri en çok artan orijinal meme coin
  • Pepe (PEPE): Kurbağa Pepe’ye dayanan ve değeri hızla artan bir meme madeni para
  • FLOKI (FLOKI): Tüccarlar tarafından büyük ilgi gören Doge’dan ilham alan bir başka meme coin

KangaMoon (KANG)

Sponsorlu içerik göndericisine göre KangaMoon (KANG), topluluk odaklı bir yaklaşıma odaklanacak ve hatta Sosyal-Fi unsurları içerecek olan yaklaşmakta olan bir meme coin ekosistemidir. Ethereum ağının ve yerel kriptosunun üzerine inşa edilen KANG, ERC20 token standardını da takip etmektedir. Proje yenidir geleceği belirsizdir, yatırım kayıp riski taşımaktadır.

Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır, herhangi bir işlem yapmadan önce detaylı araştırmanızı yapınız.

Büyümesinin katalizörü, meme coin alanında devrim yaratma yeteneğidir. Kullanıcılar X hakkında yorum yapabildikleri veya retweetleyebildikleri ve çeşitli oyun öğelerine katılabildikleri için herkesin aynı şekilde kazanmasını sağlayacaktır. Doğrudan savaşmak istemeyenler de savaşları izleyebilir, bahis oynayabilir ve bu şekilde kazanabilir. Başarılı olup olmayacağı belirsizdir, yatırım kayıp riski taşımaktadır.

Proje şu ana kadar 1,6 milyon dolara ulaştı ve analistler Mart ayı sonuna kadar 2 milyon dolara ulaşacağını öngörüyor.

Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır, herhangi bir işlem yapmadan önce detaylı araştırmanızı yapınız.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB), geçtiğimiz yıl Ethereum için Shibarium Layer-2 ölçeklendirme çözümünün piyasaya sürülmesiyle dalgalar yaratan en iyi meme coin’lerden biridir. O zamandan bu yana kripto, yılbaşından bugüne (YTD) grafiğinden de anlaşılacağı üzere %236 artış gösterdi. Ana rakibi olarak “Dogecoin Katili” olarak adlandırılıyor ve geçtiğimiz ay %264 artış gösterdi.

Dahası, sadece geçtiğimiz hafta Shiba Inu 0,0000264$’lık düşük bir noktadan 0,000044$’lık maksimum bir değere yükseldi. Analist projeksiyonlarına göre, Shiba Inu fiyat tahmini 2024’ün sonunda 0,000059 $ olarak belirlendi.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE) piyasa değerine göre en büyük kripto paralardan biridir ve tüm sektördeki en büyük 10. kriptodur. Bu durum onu, bu kategoriyle çeşitlendirmek isteyen pek çok kişi için bir meme coin haline getirmiştir.

Bununla birlikte, geçtiğimiz yıl Dogecoin %171 oranında yükseldi ve geçtiğimiz ay %116’lık bir artışla iki katından fazla arttı. Son yedi gün içinde Dogecoin kriptosu da 0,1387 dolardan maksimum 0,1984 dolar değerine yükseldi. Sonuç olarak, birçok tüccar meme coin alanının artabileceğine ve Dogecoin kriptonun 2024’ün sonuna kadar 0,2538 dolara ulaşabileceğine inanıyor.

Pepe (PEPE)

Pepe (PEPE), piyasaya sürülmesinin ardından başlangıçta değeri patlayan yeni bir meme coin’dir. Her işlemde tokenların küçük bir yüzdesini yakan deflasyonist bir mekanizma sunmasıyla öne çıkmaktadır. Dahası, gerçek değeri ya da herhangi bir finansal getiri beklentisi olmayan bir meme coin’dir.

Yine de yalnızca son 30 gün içinde Pepe fiyatı %796 oranında artmıştır. Dahası, yalnızca geçtiğimiz hafta değeri %22 arttı ve ortalama işlem hacmi 1,6 milyar dolar. Bu meme coin’in yaşadığı büyüme küçümsenemez ve analistlerin son tahminlerine göre, 2024’ün sonuna kadar 0,000013 dolara kadar yükselebilir.

FLOKI (FLOKI)

FLOKI (FLOKI), Elon Musk’ın Shiba Inu cinsi köpeğine dayanan bir meme coindir. Ancak aynı zamanda Metaverse, Non-fungible tokenler (NFT’ler) ve hatta Merkezi Olmayan Finans (DeFi) alanlarına yayılan tam teşekküllü bir Web3 projesidir.

Geçtiğimiz yıl boyunca kripto para biriminin değeri %800 arttı ve yalnızca geçtiğimiz ay boyunca da %790 yükseldi. Olumlu bir piyasa duyarlılığı olduğu açıktır ve FLOKI fiyat tahminine göre, 2024’ü 0.000351 dolar’da bitirebilir.

Meme Coin Nedir?

Meme coinler, genellikle belirli bir meme saygı duruşunda bulunan kripto paralardır; bu, bir resim veya video gibi belirli bir medya dosyası biçiminde internet üzerinden paylaşılan komik bir fikirdir. Belirli bir fayda göz önünde bulundurularak değil, viral olma ve paylaşılma aracı olarak tasarlanırlar ve genellikle gerçek bir değerleri yoktur.

Meme Coin’ler Getiri Sağlayabilir mi?

Meme coinlerin önemli bir cazibe noktası olmasının temel nedenleri, uygun fiyatlı olmaları ve tarihsel olarak önemli ölçüde değer kazanmış olmalarıdır. Haberlerden, sosyal medya etkileşiminden ve topluluk odaklı olmalarından etkilenirler.

Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır, herhangi bir işlem yapmadan önce detaylı araştırmanızı yapınız.

Özet

Bu meme coinlerin tümü, en son grafik üstü metriklere ve analitik projeksiyonlara göre 2024 yılında önemli ölçüde yükselebilir. Yine de DOGE, SHIB, PEPE ve FLOKI sağlam performans gösteren coinlerden. KANG coinin geleceği başarılı olabilir mi merak ediliyor.

KangaMoon tokeni resmi sitesinden incelemek için tıklayın.

Telegram hesabı için tıklayın.

*Yazı yatırım tavsiyesi değildir! Sponsorlu (reklam) bir içeriktir. Kripto para yatırımları yüksek riskli yatırımlardır yatırım kayıp riski bulunmaktadır, yatırım yapmadan önce detaylı araştırmanızı yapınız!

Sorumluluk reddi beyanı: Bu, sponsorlu bir içerik ve basın bültenidir. KoinFinans.com, ilgili şirket tarafından sağlanan bu sayfadaki içeriğin doğruluğunu garanti edemez ve bu sayfada yer alan ürün ve hizmetlerle ilgili doğabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz. Kripto para yatırımları yüksek risk içermektedir, okuyucular, herhangi bir işlem yapmadan önce kendi detaylı araştırmalarını yapmalıdırlar.
Kaynak : kangamoon
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?