Balinaların Bu Altcoin’lerdeki Yoğun Biriktirme Çılgınlığı Neden Kaynaklanıyor?


Balinaların Bu Altcoin'lerdeki Yoğun Biriktirme Çılgınlığı Neden Kaynaklanıyor?

WhaleStats balina izleme platformuna göre, çok sayıda altcoin, adreslerine değeri 10 milyon dolardan fazla çeşitli kripto para birimi ekleyen balina adreslerinden gelen etkili bir satın alma gücüyle karşı karşıya kaldı. Balinaların satın alma çılgınlığında ele geçirdikleri token’ların listesi Decentrland (MANA), The Sandbox (SAND), Polygon (MATIC), Shiba Inu (SHIB), Chainlink (LINK) ve diğer çeşitli altcoin pozisyonlarını içeriyordu.

Uzmanlara göre piyasada böylesine yoğun bir satın alma gücünün ortaya çıkması, balinaların bir toparlanmanın gerçekleşeceğine inandıkları için büyük olasılıkla birikim aşamasına girdiklerini ve varlıkları indirimli olarak satın aldıklarını gösteriyor.

balina

Bitcoin ve toplam piyasa değeri grafiğine göre, piyasa 8 Mart’ta bir fon girişi ile karşı karşıya olmasına rağmen, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini geçen hafta yaşadıkları önceki kayıpları hala toparlayabilmiş değil.

Balinaların satın alma çılgınlığı sayesinde, piyasadaki balina adreslerinin ellerindeki Shiba Inu token’ın değeri 1.6 milyar dolara yükselerek, dev cüzdanların USD değerine göre en büyük holding’i olarak ilk sıradaki yerine kısa bir süre için geri döndü. Ancak yazım sırasında popüler meme coin yerini tekrar FTX token’e kaybetti. Şu anda ise SHIB balinalarının yatırımlarının değeri 1.3 milyar dolar, FTT yatırımlarının değeri ise 1.4 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

Shiba Inu’nun TradingView grafiğine göre, token’lar büyük bir toplanma, ralli veya herhangi bir pozitif volatilite hareketi göstermiyor, bu da holdingin değerindeki artışlar ve düşüşlerin sadece balina alımlarından kaynaklandığını gösteriyor.

Listedeki SAND gibi diğer altcoinler ise, son 24 saatte yalnızca yüzde 1’lik hafif artışlarla piyasada olağanın dışında bir performans göstermiyor. SAND, SHIB ve MATIC gibi token’ların hepsi toparlanma belirtileri gösterse de hala daha önceki değerlerinin yarısını bile geri kazanabilmiş değiller.

Chainlink de üstteki anlatıyı destekliyor ve sağlanan verilere göre balinalar arasında en aktif olarak satın alınan altcoinlerden biri olmaya devam etmesine rağmen büyük bir toparlanma belirtisi göstermiyor ve diğer kripto para birimlerine benzer bir şekilde yatay bir şekilde işlem görüyor.

Fiyat hareketlerini buradan kontrol edebilirsiniz.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak Koinfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

SORUMLULUK REDDİ: Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup yatırımınızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız.Risk Açıklaması ve Sorumluluk Reddi Beyanı metnimizi okumak için BURAYA tıklayabilirsiniz.


Balinaların Bu Altcoin’lerdeki Yoğun Biriktirme Çılgınlığı Neden Kaynaklanıyor? haberi için ; henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?