Mart 7, 2024

2024 Yılında 100x Potansiyeline Sahip 5 Meme Coin: İşte O Liste!

Meme coin çılgınlığı, Shiba Inu ve Dogwifhat’ın (WIF) rekorlar kırmasıyla büyük bir geri dönüş yaşadı. Ayrıca, kripto analistleri popüler meme varlıklar için olumlu bir görünüm sağlayarak bu çılgınlığı arttırdı. 2024’te 100 kat getiri sağlayabilecek bu beş varlık ise çeşitli faktörlerle dikkat çekiyor.

Shiba Inu (SHIB)

Dogecoin en büyük meme coin olmaya devam etmesine rağmen rkaipleri artıyor. Son zamanlarda kaydettiği kazançlar nedeniyle Shiba Inu bu listenin başında yer alıyor. SHIB  son 30 günde yaklaşık %264 artış gösterdi ve piyasaya göre ilk 10 kripto para biriminde yer aldı. Ayrıca, SHIB “Dogecoin Katili” olarak potansiyelini yeniden teyit etti. Basın zamanında, SHIB fiyatı %11,51’lik bir geri çekilme kaydetti ve 0,00003215 dolar değerindeydi.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin, piyasa değerine göre en büyük meme coin olmaya devam ediyor. Öte yandan varlık 2024 yılında güçlü bir büyüme potansiyeli gösteriyor. DOGE kripto fiyatı bir ay içinde %98 oranında yükselirken, yazım sırasında %8,68 düşüşle 0,154 dolara geriledi ve 22,06 milyar dolarlık piyasa değerine sahipti.

Dogwifhat (WIF)

Solana merkezli bir meme coin olan Dogwifhat, son zamanlardaki devasa yükselişiyle dikkat çekti. WIF fiyatı sadece yedi gün içinde %113 artarak DOGE ve SHIB’e rakip oldu. Ayrıca Binance’de listelenmesinin ardından tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,23 dolara ulaştı ve bir ay içinde %887 oranında fırladı.

Pepe Coin (PEPE)

Kurbağa yüzlü bir meme coin olan Pepe Coin, olağanüstü kazançlarıyla kripto piyasasını karıştırdı. PEPE kripto fiyatı 30 gün içinde %622 artmayı başardı ve önemli ölçüde düşmeden önce tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetti.

Bonk (BONK)

Bir başka Solana meme coin’i olan Bonk, diğer köpek yüzlü kripto paralarını geride bırakmayı başardı. Bonk fiyatı, bir ay içinde %194 değer kazanarak 1,91 milyar dolarlık piyasa değeriyle dikkat çekti. Ayrıca, CoinMarketCap tarafından Yılın Meme Coin’i ödülünü alarak güçlü potansiyelini daha da vurguladı.

Kaynak : Coingape
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 1 )

Sizde yorumunuzu ekleyin, görüş bildirin.