Mart 16, 2024

2018 Piyasasının Dibini Doğru Tahmin Eden Analistten Solana için Patlayıcı Ralli Tahmini!

2018 yılında kripto para piyasasının dip fiyatlarını doğru tahmin eden Bluntz, Solana fiyatının yakın zamanda açılacağına ilişkin görüşlerini paylaştı. Analist, 23 Ocak’ta düşük bir seviyeye ulaşmasından bu yana dikey bir birikim aşamasında olduğunu öne sürüyor.

Bluntz Capital’in analizi, Solana’nın Ocak ayının sonlarında 80 doların altına düşmesinden bu yana bir birikim aşamasında olduğu temeline dayanıyor. Koinfinans.com olarak bildirdiğimiz üzere ilk düşüşe rağmen, kripto para birimi dirençli olduğunu kanıtladı. SOL şu anda 191,5 dolardn işlem görüyor ve yılbaşından bugüne etkileyici bir %70 artışa işaret ediyor.

Analistlere göre Solana, yükselen kanaldan gözlenen yükseliş kırılmasında da görüldüğü gibi bir birikim aşamasında. Ayrıca, dikey birikim aşamasının sona erdiğini cesurca ilan ederek zirve yapmasının beklendiğini belirtiyor.

Solana’nın gücünün önemli bir göstergesi, Bitcoin (SOL/BTC) ve Ethereum’a (SOL/ETH) kıyasla gösterdiği olağanüstü performanstır; bu da mevcut piyasa ortamındaki oynaklığının ve potansiyelinin bir kanıtıdır.

Analist daha sonra Elliott Dalga teorisini kullanarak Bitcoin’in yakın zamanda 60.000 dolara düşeceğini ve ardından 80.000 dolara yükseleceğini belirtti. Grafiğe bakıldığında Elliott Dalga teorisi, Bitcoin’in üç dalgalı ABC modelinde büyüme ile birlikte esas olarak beş dalgalı bir modele doğru eğilim gösterdiğini öne sürüyor.

Özellikle, nötr fonlama ile birlikte açık faizdeki (OI) keskin düşüş, bitcoin’in yükselebileceğini gösteriyor. Şu an itibariyle Bitcoin son 24 saatte %0,7 düşüşle 68.062 dolardan işlem görüyor.

Solana ve Bitcoin için yükseliş tahminlerine ek olarak Bluntz, katman-1 blok zincirinin yerel token’ı olan Sei’yi (SEI) de vurguluyor.

Bluntz Capital, Sei için fiyatı 1,60 dolara çıkarabilecek beş dalgalı bir “model” kırılmasını öngörüyor. Şu anda Sei Token, son 24 saatte %14 artışla 1,02 dolardan işlem görüyor.

Kaynak : Coinpedia
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?