Ocak 14, 2022

Polygon (MATIC) Fiyat Tahmini: Polygon Uzun Vadede Nasıl Bir Hareket Sergileyecek?

Polygon (MATIC) fiyatı, uzun vadeli trend kanalının ortasında konsolide olmuş gibi görünüyor. MATIC fiyat hareketi, yatırımcılardan yükseliş trendini yakalamak için hala önemli ilgi görmeye devam ederken, fiyat hedefi önümüzdeki haftalarda hala 3 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Polygon (MATIC), 2022’nin son haftalarında, esas olarak ‘mavi alanda’ yer alıyordu ve bazen bu alandan  yukarı doğru işlem yapıyordu ancak hemen sonra bant genişliğinin kırmızı alt kısmına geri düşerek buna son vermişti.

Şu anda fiyat, 50’de yer alan Göreceli Güç Endeksi (RSI) ile birlikte trend kanalının ortasında biraz konsolide olmuş gibi görünüyor. Bundan sonraki vadeli fiyat hareketi her iki yönde de gidebilir, ancak asıl 3 dolarlık hedef görünürde kaldığı için yükseliş trendinin devam etmesi daha baskın gibi görünüyor.

Matic kanalın alt ucuna gerilese bile, alım için 3 dolar görünürde kalacak gibi görünüyor.

Ağustos ayında yeniden yatırım yapmaya başlayan MATIC yatırımcıları, portföylerinin performansına baktıklarında medyanın ve piyasaların neden şikayet ettiğini muhtemelen anlamakta güçlük çekeceklerdir.

Sabit bir trend kanalı, beş ayı aşkın bir süredir, sadece bir kırılmayla, 3 dolarda yeni bir zirveye çıkan boğaların lehine oynuyor. Trend kanalı, görünürde sonu olmayan bir şekilde yükselmeye devam ederken, 3 dolarlık bir yeniden test ulaşılabilir durumda.

Piyasalar para politikası haberleri ve jeopolitik problemlerden dolayı biraz çalkantılı seyrederken, fiyat hareketleri bu son birkaç günü konsolide ediyor.

Konsolidasyon ayılar lehine düşse bile, turuncu yükselen trend çizgisi destek veya en azından bir yavaşlama sağlayacak ve yükseliş trendinin yerinde kalmasını sağlayacak.

1,75 dolar ve yakındaki S1 destek seviyesi de dahil olmak üzere, fiyatı hızla yakalamak ve bir sıçrama için zemin sağlamak için çok sayıda destek seviyesi bulunduğundan, yanlış bir kırılma bile sorun olmayacaktır.

MATIC/USD daily chart

Konsolidasyon, birkaç harici kuyruk rüzgarına ek olarak bant genişliğinin üst mavi tarafına bir dönüşle sonuçlanırsa, 3 dolar tekrar test edilebilir ve tüm zamanların yeni bir yüksek seviyesi ile son bulabilir.

Boğalar 2,90 doların üzerinde bir günlük kapanış oluşturabilirlerse, hatta tüm zamanların en yüksek seviyesinde bir dizi yeni bir çizgi bile beklemek çok da abartılı olmayacaktır. Aylık R1 direnç seviyesi, kâr almayı tetikleyecek ve 2.90 dolara gerileme veya trend kanalı içinde geri dönüşle sonuçlanacak bir seviye olarak karşımızda yer alıyor.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak Koinfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Kaynak : fxstreet
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?