Ocak 14, 2022

Altcoin Daily’e Göre Bu Kripto Varlıklar, 2022’de 10 Kat Kazandırma Potansiyeline Sahip!

Altcoin Daily’nin sunucusu, kripto analisti Austin Arnold, piyasayaların yeni yıla durgun bir şekilde yaptığı başlangıcını atlatmaya çalışırken, 2022 yılı için tercih ettiği kripto tercihlerini açıkladı.

Yeni bir videoda konuşan analist, Kasım ayında 69.000 doların üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasından sonra büyük bir satış baskısı yaşayan Bitcoin’le hala ilgilenmeye devam ettiğini belirtti.

“İnsanlar her borsada, dipten satın alım yapıyor. Bitcoin borsalardan ayrılıyor. Madenciler ise Bitcoin’lerini satmıyorlar, ellerinde tutuyorlar.”

Şu an Bitcoin (BTC) %2,02 düşüşle 42.613 dolardan işlem görüyor.

Arnold’un listesinde, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH) da yer alıyor ve analist ETH ilgili şunları kaydetti:

“Ethereum’un devam eden kendi arz şoku var. Ethereum 2.0 mevduat sözleşmesinin değeri 30 milyar doları aştı. Sahipler, ETH’lerini mevduat sözleşmesine koyduktan sonra, tamamen geçiş yapılana kadar tekrar çıkaramazlar.”

Ethereum gün içinde %2,17 düştü ve 3.259 dolardan işlem görüyor.

Arnold, yakın zamanda diğer Katman-2 protokolü Polygon’da (MATIC) dağıtılan merkezi olmayan finans protokolü Uniswap (UNI) hakkında da görüşlerini paylaştı.

“2022 yılı, Katman-2’lerin yılı olabilir.”

Uniswap 15.61 dolardan, Polygon ise 2.26 dolardan işlem görüyor.

Altcoin Daily sunucusunun ilgi duyduğu bir diğer Katman-2 kripto varlık ise, neredeyse anında, sıfır gaz ücreti işlemlerini etkinleştirmeyi amaçlayan, değiştirilemez tokenler (NFT’ler) için bir ölçeklendirme çözümü olan Immutable X (IMX) oldu.

Immutable X (IMX), gün içinde %3,24 düştü ve 3,55 dolardan işlem görüyor.

Arnold’un listesinde yer alan diğer bir altcoin, son zamanlarda kurumsal ortaklıkları hızlandıran açık kaynaklı platform Tezos (XTZ) oldu. Analist, en son dönüm noktasının, hazır giyim devi The Gap’in, Tezos platformuna dayalı NFT koleksiyonlarını piyasaya sürmesi olduğunu düşünüyor.

“Tezos kesinlikle büyük şeyler yaparken izlenebilecek bir altcoin.”

Tezos da bugün biraz yaşadı ve 4.18 dolardan işlem görüyor.

‘Nesnelerin İnterneti’ alanına bakıldığında, Altcoin Daily sunucusuba göre, yakın zamanda 450.000 etkin nokta dönüm noktasını aşan açık kaynaklı halka açık blok zinciri Helium Network (HNT) ön plana çıkıyor.

Arnold, Helyum hakkında şunları kaydetti:

“Kaliteli ve güçlü bir giriş sermayesine sahip bir proje.”

Helium Network (HNT) şu anda, gün içinde %7.23 düşüşle 32.59 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Kurumsal düzeyde ölçeklenebilir blok zinciri platformu Elrond (EGLD), Web3 ödeme sağlayıcısı UTRUST’ı (UTK) satın aldıktan sonra EGLD’yi bir ödeme şekli olarak entegre ediyor.

“EGLD için büyük kazanç.”

Elrond genel günlük düşüş trendine devam ediyor ve %6.57 düşüşle 196.72 dolara geriledi.

Altcoin Daily sunucunun listeisnde son olarak, ana bilgisayarın bu yılın sonuna kadar tamamen merkeziyetsizleştirme sağlamayı hedeflediği merkezi olmayan değişim platformu dYdX (DYDX) yer alıyor.

Şu anda, dYdX %2.38 arttı ve 7.81 dolardan işlem görüyor.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak Koinfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Kaynak : The Daily Hodl
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?