Ocak 6, 2022

SHIB ve DOGE’un Benimsenmesini Arttıracak Olayın Tarihi Belli Oldu!

AMC müşterileri “büyük olasılıkla” Mart ayından itibaren Dogecoin ve Shiba Inu ile bilet satın alabilecekler.

AMC CEO’su Adam Aron Twitter’dan yaptığı açıklamada; dünyanın en büyük sinema salonu zincirinin “büyük olasılıkla” bu Mart ayında en popüler meme kripto para birimleri olan Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu’ya (SHIB) destek ekleyeceğini duyurdu.

“AMC web sitesi ve mobil uygulaması aracılığıyla yapılan tüm ödemeler için AMC’nin  Dogecoin ve Shiba Inu’yu rutin olarak ne zaman kabul etmeyi beklediği bana defalarca soruldu. Kesin zamanlama büyük olasılıkla Mart ayında olmak üzere, uygulamanın vaat edildiği gibi birinci çeyrekte gerçekleşmesi için hala doğru yolda olduğumuz söylendi.”

Destek eklendikten sonra şirketin web sitesi aracılığıyla yapılan her türlü ödeme için iki köpek kripto para birimi de kabul edilecek.

KoinFinans tarafından da daha önce bildirildiği üzere Aron, şirketin müşterilerinin ödeme olarak kabul edilen kripto para birimleri arasında Shiba Inu’yu görmek isteyip istemediğini öğrenmek için Ekim ayı sonlarında bir Twitter anketi düzenledi.

Ankete katılanların büyük çoğunluğu SHIB’nin AMC’nin ödeme programına eklenmesinden yanaydı. Bunun sonucunda, Kasım ayının ortalarında AMC patronu, sinema devinin önümüzdeki dört ay içinde Shiba Inu’ya destek ekleyeceğini tweetlemişti.

DOGE ve SHIB rekabetinin ortasında, her iki coini de ödeme şekli olarak dahil etme kararı topluluk tarafından AMC adına akıllıca bir hareket olarak değerlendirildi. DOGE ve SHIB’in de kripto ödeme listesine eklenmesiyle AMC, her iki rakip topluluğun da gözüne girmeyi başardı.

AMC’nin Kripto Planları

AMC sinema devinin CEO’su, şirketin günlük operasyonlarında merkezi olmayan ürünleri keşfetmeye ve dahil etmeye olan ilgisini dile getirmekten hiçbir zaman çekinmedi. Adam Aron, şirketin sonunda kendi kripto para birimini başlatmanın yollarını aradığını bile belirtti. Ayrıca, AMC’nin bir Non-Fungible Token (NFT) İşbirliği oluşturmak için şu anda birkaç büyük Hollywood stüdyosu ile görüşme halinde olduğunu da açıkladı.

“Bugün, son birkaç aydır üçüncü taraflarla hem kripto para birimini nasıl kabul edebileceğimizi hem de AMC’nin kendi kripto para birimimizi başlatmayı düşünmesinin mümkün olup olmadığını araştırdığımızı doğrulayabilirim. Benzer şekilde, bugün size, sinemalarımızda gösterilen büyük filmlerle ilgili ortak girişim hatıra NFT’leri konsepti hakkında birçok büyük Hollywood stüdyosu ile görüşme halinde olduğumuzu da teyit edebilirim.”

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak Koinfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Kaynak : u.today
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?