Kasım 26, 2021

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Dogecoin Tutmayacağını Söyledi – İşte Nedeni

Ripple Labs’in CEO’su, meme coin Dogecoin‘i tutmayacağını açıkladı ve bu kararın arkasındaki nedeni özetledi.

CNBC ile yeni bir röportaj gerçekleştiren Brad Garlinghouse, DOGE’nin kripto para piyasaları için iyi bir oyuncu olduğuna inanmadığını ve DOGE’nin enflasyonist dinamiklerini birincil sorun olarak gösterdiğini belirtti.

“Dogecoin’in kripto piyasasi için iyi olduğuna gerçekten ikna olmadım, sanırım bu mesele biraz tartışmalı olacak. Şaka olsun diye inşa edildi, daha sonra Elon Musk gibi bazı yüksel profilli insanların yardımıyla biraz ivme kazandı.

Dogecoin’in kendisinde, onu tutmak konusunda isteksizliğe neden olacak bazı enflasyonist dinamikler var.”

Enflasyonun ABD’de son yılların en yüksek seviyesinde olduğunu belirten Garlinghouse, yerleşik enflasyonist mekanizmalara sahip varlıkların iyi performans göstereceğinden şüphe duyduğunu ve tüketicilerin kıtlıkları nedeniyle değerli yatırımlar arayışında olduğunu vurguladı.

“On yıllardır görmediğimiz enflasyonu görüyoruz. İnsanlar şişecek olan ve bu değer kaybına yol açabilecek bir ‘itibari para birimini’ elinde tutmaktan endişe duyduklarında, yine aynı enflasyonist dinamiğe sahip varlıkları elinde tutmak istemeyeceklerdir.”

DOGE’nin dolaşımda olabilecek maksimum arzı olmamasına rağmen, üretimi yılda beş milyar yeni DOGE ile sınırlandırılmış durumda.

DOGE, 30 günün en yüksek seviyesi olan 0.299 dolaran %24 düşüşle 0.226 dolardan ile işlem görüyor.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak Koinfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Kaynak : daily hodl
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?