Kasım 25, 2021

Bu Gelişme Az Bilinen Altcoini Uçuruyor – %900 Arttı!

Amerika’nın en büyük borsası durmaksızın büyüyor ve gelişmek için adımlar atmaya devam ediyor. Yeni bir satın alım gerçekleştiren Coinbase, web3’ün benimsenmesini hızlandırmasına yardımcı olmak için BRD cüzdanını satın aldı. Cüzdan kademeli olarak Coinbase Cüzdanına entegre edilecek, ancak kullanıcılar şimdilik bu durumdan etkilenmeyecek.

Satın almayı duyuran Coinbase Wallet (Coinbase Cüzdan) konuyla ilgili şunları söyledi:

“BRD ekibi, Wallet’in daha fazla insanın merkezi olmayan kripto dünyasına güvenli ve emniyetli bir şekilde erişmesine yardımcı olacak kripto cüzdanları için self-custody konusunda kapsamlı bir uzmanlık getiriyor.”

Coinbase sözcüsü, borsanın en son gerçekleştirdiği satın alma konusunda bir entegrasyon planı üzerinde çalıştığını ve şimdilik BRD’nin bağımsız çalışmasına izin verileceğini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti:

“BRD ve Wallet ekiplerinin nasıl işbirliği yapacakları konusunda önümüzdeki aylarda daha fazla bilgi paylaşacağız.”

BRD Token Yüzde 900 Arttı

BRD cüzdan, kullanıcılara fonları üzerinde daha fazla kontrol sağlarken güvenliği de artırma hedefiyle 2014 yılında piyasaya sürüldü. O zamanlar, Bitcoin depolaması için mobil kullanıcıları hedefleyen az sayıda oyuncu vardı. Başlangıçta yalnızca Bitcoin’i destekledi, ancak o zamandan beri diğer birkaç altcoin’e genişletti.

Buna ek olarak, BRD artık kullanıcılarının kripto para birimleri satın almasına, satmasına ve takas etmesine izin veriyor. Bunun yanı sıra; Apple Pay ve kredi kartı sağlayıcılarıyla, kullanıcılarının kolayca birkaç token satın almalarını sağlayan ortaklıklar da kurdu.

BRD, self-custody bir cüzdandır, yani kullanıcılar kripto para birimlerini cihazlarında saklar. Bu, saklama cüzdanları için katı düzenleyici engelleri atlamasına izin verdi. Bu, saklama cüzdanları için istenilen katı düzenleyici gereksinimlerden kaçınmasını sağladı ve sonuç olarak, Latin Amerika ve Hindistan’da oldukça popüler hale geldi.

BRD şu anda on milyon kullanıcıya sahip olduğunu iddia ediyor; bu, dört yıl faaliyette olduktan sonra geçen yılın Haziran ayında yalnızca 500.000 kullanıcıya ulaşan bir girişim için etkileyici bir başarı. Kurucuları, platformun o zamandan beri her iki ayda bir bir milyon yeni kullanıcı eklediğini iddia ediyor.

BRD, SBI Crypto Investments ve East Ventures tarafından yönetilen finansmanda oldukça fazla para topladı. Son finansman turu geçen yıl Ekim ayındaydı ve toplamda 55 milyon dolar topladı.

İşbirliği hakkındaki haberlerden sonra platformun yerel kripto para birimi çok fazla çekiş kazandı ve değerinde parabolik bir artış yaşadı. BREAD tokeni (BRD) olarak bilinen bu token, aylardır sorunsuz bir şekilde 0.1 – 0.2 dolar civarında işlem görüyordu.

Bununla birlikte, satın alma işleminin ardından altcoin birkaç saat içinde yüzde 924 artarak 0.16 dolar seviyesinden 1.65 dolara kadar yükseldi. Devasa bir artış yaşayan altcoin’in momentumu o zamandan beri yavaşladı ancak yine de yazım sırasında bir gün öncesine göre yüzde 659 daha yüksek bir seviyeden,1.22 dolardan işlem görüyor.

Ticaret hacmi de altcoin’in yeni keşfedilen şöhretini yansıtıyor. Daha dün, ortalama 300.000 dolar olan ticaret hacmi bugün yüzde 43.000’den fazla artışla 500 milyon doların üzerine çıktı.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak Koinfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz

Kaynak : CryptoNewsFlash
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?