2018 BTC Dibini Doğru Bilen Analist Bu 2 Altcoin’de Yükselişte!

2018’in ikinci yarısında Bitcoin (BTC) dip seviyesini doğru bir şekilde tahmin eden ve isabetli tahminleri sayesinde kripto topluluğu tarafından geniş çapta takip edilen bir analist, Dogecoin ve bir altcoin için yükseliş beklentilerini açıkladı.

Analist Dogecoin’de (DOGE) yükselişte

Smart Contracter takma adını kullanan kripto analisti, 206.200 Twitter takipçisine, hafif bir düzeltme ve satın alma hacmindeki artışın ardından Dogecoin (DOGE) satın aldığını söyledi.

Smart Contracter çizelgelerine göre Dogecoin; günlük grafikte aşağı eğimli bir trend çizgisini kırmasının ardındani artık yukarı yönlü bir yörüngede hareket ediyor.

“Dün hacimde yaşanan güçlü kırılmadan sonra bugün bu geri çekilmede biraz Dogecoin long’ladım. Bir meme token sahibi olmayalı uzun bir zaman oldu ama, işte buradayım.”

2018 BTC Dibini Doğru Bilen Analist Bu Dogecoin'de Yükselişte!
Kaynak: SmartContracter / Twitter

Synapse (SYN) %100’den fazla getiri sağlayabilir

Analist, Dogecoin’in (DOGE) yanı sıra, varlıkların Ethereum (ETH) ve diğer akıllı sözleşme özellikli blok zincirleri arasında aktarılmasını ve değiştirilmesini sağlayan zincirler arası bir protokol olan konusunda da oldukça iyimser.

Tüccar, Ethereum’a karşı yedi gün içersinde yüzde 50’den fazla değer kazanan Synapse’in yüzde 100’den fazla getiri sağlayabileceğini belirtiyor.

“SYN şimdi bir haftada yüzde 50 arttı ve henüz patlamadı bile. Bu, kolayca bir multi-bagger (maliyetlerinin birkaç katı getiri sağlayan coin’ler) olma potansiyeline sahiptir.”

Smart Contracter’a göre Synapse, Elliott Wave teorisine dayanan üç dalgalı bir düzeltmeden geçmesinin ardından bir yükseliş trendinde bulunuyor. Elliott Dalga Teorisi, ana eğilim beş dalgalı bir model takip ederken bir düzeltmenin ise üç dalgalı bir model’i izlediğini belirtir.

Smart Contracter, 2018 yılının Haziran ayında, Bitcoin 5.700 doların üzerinde işlem görürken amiral gemisi kripto para biriminin yaklaşık yaklaşık 200 dolarlık bir yanılma payıyla, 3.200 dolarda dibe vuracağını doğru bir şekilde tahmin etmişti.

Altı ay sonra ise Bitcoin, henüz bir daha düşmediği 3.156 dolardaki düşük bir seviyeye ulaştı.

Yazım sırasında DOGE yüzde 4’ün üzerinde bir düşüşle 0,14 dolardan, Synapse (SYN) ise yüzde 0,1 düşüşle 3.33 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Son olarak KoinFinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz

Kaynak : TheDailyHodl
Risk Açıklaması:Koinfinans.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Koinfinans.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Koinfinans.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Koinfinans.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Koinfinans.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Koinfinans.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Koinfinans.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Koinfinans.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Koinfinans.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Koinfinans.com’u bağlamaz.


Uyarı: Koinfinans.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Koinfinans.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Koinfinans.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.


Haber Yorumları ( 0 )

Henüz yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazmak istermisiniz ?